hirdetés
hirdetés

Új törökországi járatok Budapestről

A Wizz Air újabb törökországi járatokkal bővíti magyarországi kínálatát. A légitársaság eddig is sokszínű választéka Isztambul és Antalya városaival gazdagodik, utóbbi desztináció nem csupán Budapestről, hanem a Debreceni Nemzetközi Repülőtérről is elérhető lesz - tájékoztatta lapunkat a légitársaság.

hirdetés

A légifuvarozó idén tavasztól naponta indít járatot Isztambul elsőszámú nemzetközi repülőterére. Törökország legnagyobb városa a kelet és a nyugat különleges kavalkádja. Kulturális sokszínűsége, a város izgalmas történelmi háttere, ámulatba ejtő építészete és kultúrája minden odalátogatót lenyűgöz. A két kontinensen is elterülő város számtalan programlehetőséget és látnivalót rejt, a múltból itt maradt paloták, mecsetek, fürdők és bazárok teszik igazán varázslatossá az utazást.

 

A tengerpartok rajongói számára jó hír, hogy idén nyártól Budapestről és Debrecenből is indít járatokat a „török Riviéra” kedvelt nyaralóhelyére, Antalyába a diszkont légitársaság. A tiszta vizű strandok mellett a város fő nevezetességeit Kaleiçi-ben, a romantikus történelmi negyedben lehet felfedezni, ahol számos gasztronómiai és kulturális élménnyel gazdagodhatnak a látogatók. A vibráló éjszakai életéről is nevezetes város ráadásul rengeteg családbarát lehetőséget kínál egy tökéletes tengerparti nyaraláshoz.

ÚTVONAL

JÁRATSŰRŰSÉG

INDULÁS DÁTUMA

VITELDÍJAK

Budapest – Isztambul

naponta

2023. március 31.

9 990 forinttól

     Budapest – Antalya

hétfő, szerda, péntek

2023. május 24.

11 990 forinttól

     Debrecen – Antalya

kedd, szombat

2023. június 10.

9 990 forinttól

A folyamatos járatbővítések mellett a légitársaság fáradhatatlanul toboroz új kollégákat is Európa-szerte és azon túl is. Budapesten legközelebb január 28-án, február 2-án és 17-én, Debrecenben pedig február 24-én nyílik lehetőség arra, hogy a leendő kollégák részt vegyenek a nyílt napjokon. További információk az alábbi linken.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk