hirdetés
hirdetés

Újraindulnak a közvetlen járatok Sanghaj és Budapest között

Újraindítja közvetlen, menetrend szerinti utasszállító járatait a Shanghai Airlines a Sanghaj-Putung repülőtér és Budapest között november 11-én - AIRportal.hu.

hirdetés

A China Eastern leányvállalatának Boeing 787-9 Dreamliner repülőgépei 2022. november 11-től kezdetben heti egy alkalommal, péntekenként repülnek Budapestre Sanghajból és vissza.

December 21-től heti kettő (szerda és péntek), 2023. január közepétől pedig heti három (szerda, péntek és vasárnap) járat közlekedik az útvonalon. Az útvonalra már lehet repülőjegyeket vásárolni, a járatok egyelőre a téli menetrend végéig vannak feltöltve a foglalási rendszerekbe.

Depositphotos
Depositphotos


A légitársaság Boeing 787-9 Dreamliner repülőgépei 2019 nyarától a világjárvány kezdetéig hetente többször közlekedtek Budapestre közvetlenül Sanghajból, valamint Hszian és Csengtu érintésével, azonban 2020 januárjában felfüggesztették az üzemelést.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk