hirdetés
hirdetés

100 eurót kap, aki Máltára megy búvárkodni

A Máltai Turisztikai Hivatal (MTA) elkötelezett támogatója a szigetek felé irányuló búvár turizmusnak. A júniusban induló támogatási programjának célja, a búvárkodás iránt érdeklődő turistákat arra ösztönözni, hogy Máltára menjenek és felfedezzék a szigetek kristálytiszta vizeit.

hirdetés

Málta ideális merülőhely a Földközi-tenger közepén, számos víz alatti sziklaképződménnyel, barlanggal, elsüllyedt ronccsal és gazdag élővilággal. A támogatási rendszer azoknak a külföldi turistáknak biztosít hozzájárulást, akik 2021-ben búvárkodási céllal keresik fel Máltát - kaptuk a tájékoztatást a Máltai Turisztikai Hivataltól.

A támogatás számos búvárkodással és merüléssel kapcsolatos tevékenységre vonatkozik, és 2021 júniusától igényelhető a meghirdetett 750 000 eurós keret erejéig.

Ki igényelheti?

A támogatás formája utalvány, összege egyszeri 100 euró, melyet utalvány formájában egy hivatalosan regisztrált máltai vagy gozói búvárközpontban egyben, egy alkalommal lehet beváltani. Az utalvány kézpénzre nem váltható és át nem ruházható. A fel nem használt összeget nem lehet átvinni a következő évre. A látogató származási országára vonatkozóan – amennyiben az illető nem Máltán vagy Gozón lakik (életvitelszerűen) – nincs korlátozás. A látogató köteles betartani a közegészségügyi felügyelő és az egészségügyi hatóságok által a pályázat benyújtásakor meghatározott szabályokat. A kérelmezőnek be kell mutatnia minden szükséges dokumentumot, amely tartalmazza a repülőjegy és a személyi okmány fényképét vagy fénymásolatát.

A búvárturisták ITT jelentkezhetnek.

Az MTA által hivatalosan regisztrált, engedéllyel rendelkező búvárközpontok listája.

A támogatás további részletei.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai