hirdetés
hirdetés

A lockdown elhúzódása várható Ausztriában

Járványügyi szakértők egybehangzó véleménye és sajtóinformációk szerint a kijárási korlátozás időtartamának elhúzódása várható Ausztriában - írja a GD Consulting.

hirdetés

Az elsődleges tervek szerint december 12-én véget érne a zárlat (lockdown) a védettségi igazolásokkal rendelkezők számára, így esetükben december 13-től újraindulhat az élet. A járványügyi helyzetet alakulását szemlélve jelenleg egyre kevésbé reális ennek a céldátumnak a tarthatósága. Közben Alexander Schallenberg osztrák kancellár bejelentette, hogy az oltatlanok számára egyelőre biztos nem ér véget a kijárási korlátozás, esetükben még céldátumot sem tudnak a korlátozás feloldásával kapcsolatban megjelölni.

Mint ismert, Ausztriában november 15-től az oltatlanokra, illetve november 22-től a teljes lakosságra kiterjedő kijárási korlátozás lépett életbe. Időközben a kormányzat megkezdte a jogszabályi előkészítését, hogy - az Európai Unióban elsőként - jövő év februárjától elrendelhessék az oltás kötelező felvételét az ausztriai lakosság számára.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk