hirdetés
hirdetés

A RateHawk szintet lép

Megkezdi a fapados légitársaságok repülőjegyeinek értékesítését.

hirdetés

Az utazási szakemberek számára online hotel- és repülőjegy-foglalásokat, valamint egyéb turisztikai szolgáltatásokat nyújtó rendszer folytatja kínálatának bővítését: a felületen már több mint 150 fapados légitársaságot, köztük az EasyJetet, Wizz Airt, Ryanairt, Pegasus Airlinest, Vueling Airlinest és még sok más társaságot is elérhetnek az utazási szakemberek. A rendszer felhasználói mostantól a hagyományos és diszkont légitársaságok járatait egyaránt lefoglalhatják – a funkció már elérhető az online fiókjukon.

Felix Shpilman, a portált kezelő Emerging Travel Group vezérigazgatója hozzátette: „A fapados légitársaságok csatlakozását követően rendszerünk partnerei már több mint 350 nagy nemzetközi légitársaság járataihoz férhetnek hozzá. A fapados légitársaságok repülőjegyeit már most is előszeretettel keresik a turisták, és úgy gondoljuk, hogy ez a kereslet a nemzetközi turizmus helyreállásával és az új úti célok elérhetővé tételével tovább növekszik majd.”

A felhasználók a fapados légitársaságok repülőjegyeit online fiókjuk Repülőjegyek részében foglalhatják le. A kereséshez meg kell adniuk a kívánt úti célt, a dátumokat és az utasok számát, amelyet követően megjelenik a felhasználó igényeinek megfelelő járatok választéka – a fapados légitársaságok árait külön „Fapados légitársaság”-jelöléssel látjuk majd el. Az ár leírása tartalmazza majd a légitársaság által meghatározott részletes feltételeket és követelményeket.

A cégről több info 

A RateHawk egy innovatív B2B foglalási felület, amelyet az Emerging Travel Group fejlesztett ki szállodák, repülőjegyek, transzferek, autókölcsönzés és egyéb utazáshoz kapcsolódó szolgáltatások lefoglalására. 1,4 millió hotelt kínál ügyfeleinek több mint 33 000, közvetlenül szerződött szálláshelytől és 120 nagykereskedőtől, illetve a cégnél több mint 350 légitársaság repülőjegyei érhetők el, valamint transzferek is lefoglalhatók több mint 100 országban.

(forrás: Emerging Travel / Turizmus Online)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk