hirdetés
hirdetés

A támogatások meghosszabbítását sürgeti a Bécsi Turisztikai Hivatal

A városlátogató turizmus, a hivatásturisztikai üzletág szereplői, valamint az éjszakai bárok és vendéglátóipari egységek számára ez még mindig létfontosságú az átstartoláshoz - hangsúlyozza Norbert Kettner, a Wien Tourismus ügyvezető igazgatója.

hirdetés

Norbert Kettner, a bécsi turisztikai hivatal, a Wien Tourismus ügyvezető igazgatója a társaság legfrissebb hírlevelében az állami támogatások igény alapú meghosszabbítását sürgeti. Érvelése szerint a turisztikai szektornak vannak olyan területei, amely a válságból való sikeres kilábalás és átstartolás érdekében további központi figyelmet és támogatásokat igényelnek. Ezen területek közé tartozik véleménye szerint a városlátogató turizmus, a hivatásturisztikai üzletág, valamint az éjszakai bárok és vendéglátóipari egységek köre - írja a GD Consulting.

Fotó: 123rf
Fotó: 123rf
 

A júniusban szövetségi szintű kifutó bértámogatás, a Kurzarbeit-rendszer meghosszabbítása, továbbá speciális finanszírozási konstrukciók kidolgozása ezeken a területeken meglátása szerint elengedhetetlen. Ez a feltétele annak, hogy a kapott támogatásokat a későbbi sikeres üzletmenet során az értékteremtő tevékenységükkel "kamatos kamatokkal" visszafizethessék a vállalkozások az államháztartásnak – olvasható a Wien Tourismus közleményében.

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk