hirdetés
hirdetés

Amerikai utazási oldalt vásárolt az otthoncsere-program

Ezzel 3000 új hirdetéssel bővült a HomeExchange.com közössége az Amerikai Egyesült Államokban, Kanadában, Mexikóban és a Karib-szigeteken.

hirdetés

A HomeExchange.com - magyar nyelven CsereOtthon.com- csereotthon közösség folytatja az Észak-amerikai tagság növelését – és ezzel a cserelakások kínálatának a bővítését - a San Francisco központú Only in America Home Exchange (OIA) megvásárlásával. Így 3000 ingatlannal bővült az állandóan növekvő, mára több mint 55000 hirdetéssel rendelkező hálózat, és ezzel szélesíti a választékot az USA, Kanada, Mexikó és Karibi-szigetek, tehát az OIA tagok földrajzi elhelyezkedésével.

A vásárlás része a HomeExchange.com csapat stratégiájának, mely szerint tovább növelik a tagjaik cserelehetőségét, így az OIA tagok hirdetései azonnal megjelennek a HomeExchange.com hirdetései között, ezzel megnövelve az amerikai kulcshelyek forgalmát például Kaliforniában, New York-ban és Floridában.

“Az Only in America egy területre koncentrálva született meg, de amikor a tagok tengeren túlra is szerettek volna utazni, nyilvánvaló lett, hogy nyitnunk kell Észak-Amerika felé” - mondja Helen Salem, aki 2002-ben alapította a céget, miután családjával kipróbálta az otthoncserét. “A HomeExchange.com dinamikus üzleti növekedési tervvel rendelkezik, egyedülálló ügyfélszolgálattal bír és megvan a biztos kiszolgáló alapja a cserékhez több mint 150 országban, így biztos helyre kerülnek a tagjaink – tudom, hogy a legjobb bánásmódban részesülnek majd.”

Az átállás zavartalan lesz, az OIA tagok megtarthatják az otthoncsere profiljukat és fényképeiket, mialatt automatikusan átkerülnek a HomeExchange.com oldalra. A HomeExchange azzal jutalmazza az aktív OIA tagokat, hogy a mostani tagsági díjukat fizethetik; az összes többi OIA tag 1 éves ingyen tagságot kap.

A 2014. januári Aha! Go otthoncsere cég megvásárlása után ez a második vételrésze a HomeExchange.com növekedési tervének: bővíteni az aktív tagok közösségét és egyben szélesebb utazási lehetőséget kínálni nekik az évente 2-4 internetes csereotthon cég felvásárlásával.A HomeExchange.com
2013-ban a HomeExchange.com, magyar nyelven CsereOtthon.com vállalatot a leggyorsabban növekvő magán vállalatok közé sorolták 3 egymást követő évben Amerikában az Inc. 500 / 5000 kiadványában. 1992-ben a kaliforniai Ed Kushins alapította a HomeExchange.com céget, mely mára a világon a leggyorsabban fejlődő, nemzetközi otthoncsere online utazási ügynökséggé vált. Idén az 55,000+ tag várhatóan több mint 130,000 cserét bonyolít majd le több mint 150 országban. A HomeExchange.com világszerte azt kínálja a családoknak, hogy otthont cserélhetnek biztonságosan, élvezetesen utazhatnak szinte bármelyik országba, városba vagy érdekes területre és ott helyiként élve felejthetetlen, autentikus élményben lehet részük. Az oldal 15 nyelven érhető el.
(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk