hirdetés
hirdetés

Komoly segítséget kapnak az utazási irodák - Ausztriában

Az osztrák szövetségi kormány 300 millió eurós kezességvállalási keretet hozott létre a osztrák turizmusbankon (ÖHT) keresztül, amely fedezetet biztosít az irodák kötelező vagyoni biztosítékára - tájékoztat honlapján Kovács Balázs, Bécsben élő turisztikai szakember. 

hirdetés

A biztosítástársaságok üzleti alapon Ausztriában beszüntették a vagyoni biztosíték nyújtását az utazási irodák számára, ezért az állam egy kezességvállalási védernyőt biztosít, hogy az irodák folytathassák utazásszervezési tevékenységüket és  meghirdethessék csomagtúráikat – áll Elisabeth Köstinger turisztikai miniszter által jegyzett, az elmúlt pénteken a szakmai szervezetekhez eljuttatott körlevélben.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Pályázzon és nyerjen!

Meghosszabbított jelentkezési határidő: szeptember 30.!
Legyen részese Magyarország nemzetközi szinten is elismert szálloda- és vendéglátóipari designversenyének, a Klasszis TopDesign 2022-nek, ahol egyedül az számít, mennyire szép, különleges és egyedi az a kisebb-nagyobb szálláshely, vendéglátóegység, irodai vendéglátóhely, borászat, pincészet vagy a Horeca-szegmenst megcélzó digitális platform, innováció vagy más beszállítói termék, amely az Ön tulajdonában van vagy Ön üzemelteti. További információ és a pályázat beadása
: ITT

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk