hirdetés
hirdetés

Dubaj legújabb diadala

2022 után idén ismét Dubaj lett a világ első számú úticélja a Tripadvisor Travellers' szerint.

hirdetés

A Tripadvisor Travellers' Choice Awards két egymást követő évben is Dubajt nyilvánította   a világ első számú úticéljának, megszilárdítva a város „ a világ kedvenc turisztikai desztinációja" pozícióját.

 

Dubaj az utazók által megítélt, top nemzetközi rangsorban elfoglalt helyezését a Tripadvisor, a világ legnagyobb utazási platformja hozta nyilvánosságra az éves Travellers' Choice Best of the Best Destination Award 2023 oldalán. A sorozatos megerősítések, a világból érkező visszajelzések alátámasztják azokat a jelentős erőfeszítéseket, amelyeket a város tesz élénk gazdaságának és turisztikai ökoszisztémájának megerősítésére, amely szerint az a világ  leglátogatottabb és legélhetőbb városává váljon.

A Tripadvisor Travellers'  Choice Award nyerteseit  utazók milliói választják ki egyedülálló módon a világ minden tájáról, akik valós és elfogulatlan értékeléseiket, illetve véleményüket nyilvánítják ki a desztinációkról, tevékenységekről és tapasztalatokról.

Az utazók független desztinációs értékelései 12 hónapnyi, 2021. november 1-től 2022. október 31-ig tartó időszakot fedtek le.

 

(forrás: dubaitourism.ae)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk