hirdetés

ETI-szezonkezdet: jöhet a Sharm el Sheikh-i járat és a Debrecen-Hurghada charter

Június közepétől két fontos újdonsággal rukkol elő az Express Travel International (ETI): nagy esély van arra, hogy sikerrel elrajtoljon jó pár év szünet után az első közvetlen charterjárat Sharm el Sheikh-re (dobbantás nélkül), illetve Debrecenből a szintén közvetlen Hurghada-járat. A részletekről Kerekes Gábor irodavezetőt kérdeztük.

hirdetés

Hogy alakultak az előfoglalások?

Idei terveinket visszaigazolta az előfoglalási időszak. Az erre a periódusra tervezett helyek jelentős részét sikerült értékesíteni a nyári szezonra. Ismert, hogy Budapestről Hurghadára hetente háromszor utaztat majd az ETI (vasárnap, szerdán és pénteken), az Air Cairo menetrendszerinti járatain kötjük le a helyek kétharmadát. A vasárnapi gép már télen is járt, egyetlen hurghadai járatként Budapestről. A szerdai járat az eredetileg tervezett május 3. helyett már április 5-én elindult. Jelenleg mindkettő kiemelkedő töltöttséggel közlekedik. A pénteki járat június 16-án „áll üzembe”. Utóbbin a júniusi indulásokra már elfogytak a helyek.

Kerekes Gábor
Kerekes Gábor

Merész ötletnek tűnhetett korábban az önálló közvetlen Sharm el Sheikh-i charter, de a foglalási adatok azt mutatják, hogy 100%-hoz közeli töltöttséggel tud elindulni június 14-én, dobbantás nélkül. A debreceni indulású Hurghada-charter kassai köztes leszállással volt tervezve, de az utasszám és erőforrásaink átcsoportosítása miatt minden bizonnyal közvetlenül jár majd a hajdúváros és Hurghada között. Fontos, hogy a garantált helyeket és a charteres helyeket a cég egymaga értékesíti, utazási csomagok részeként, „társbérlők” nélkül, túlnyomórészt viszonteladó partnereken keresztül. A Red Sea szállodalánc Marsa Alam-i szállodái közvetlen járattal elérhetőek bécsi, pozsonyi és Graz-i indulással (összesen heti 500 hely foglalható a cég Marsa Alam-i közvetlen járatain).

Van-e újdonság a szállodakínálatban?

Természetesen elsősorban a saját Red Sea szállodákat értékesítjük, a legnépszerűbbekben már most igen nehéz helyet találni. Pár hete foglalhatóak az ETI-nél az ismert és népszerű Pickalbatros lánc szállodái is: Albatros Palace, Dana Beach, Jungle Aquapark, stb. Ezekben munkakontingenseink vannak, jó áron, a foglalásokat itt is azonnal vissza tudjuk igazolni. Szerepel még a kínálatban jó néhány ismert és közkedvelt luxusszálloda, például a Caribbean World Soma Bay, a Sensimar Premiere Le Reve, a Steigenberger Al Dau Beach, a Steigenberger Aqua Magic, a Mövenpick El Gouna és a Sheraton Soma Bay Hurghada körzetében vagy a Cyrene Grand Hotel, a Rixos Sharm és a Rixos Seagate Sharm el Sheikh-en.

Egy népszerű szálloda az egyiptomi kínálatban: Makadi Spa
Egy népszerű szálloda az egyiptomi kínálatban: Makadi Spa

Milyenek a kilátások a nyári szezonra?

Amennyiben a jelenlegi trendek maradnak és továbbra is növekszik az érdeklődés termékeink iránt, tervezzük hurghadai kapacitásaink bővítését is, akár egy új járat indításával – ezzel csúcsszezonban akár heti 550-600 utast tudunk majd elutaztatni Hurghadára Magyarországról (a teljes Sharm-charter mellett). A jelenlegi járatokat minél tovább szeretnénk vinni, hetente két Budapest-Hurghada járatot télen is fenn szeretnénk tartani. Fontos: a vasárnapi járatnappal napokon belül foglalhatóak lesznek cégünk téli ajánlatai, beleértve az ünnepi időszakot is.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A Symbol Budapest új termékkel jelentkezik a turisztikai piacon: 220 éves pinceéttermében idézi meg Beatrix királyné lakomáját korhű zene, tánc és programok kíséretében.

hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Ha balatoni vendéglője vagy szálláshelye van, milyen várakozásokkal néz az őszi szezon elé?

Kiadónk társoldalai