hirdetés
hirdetés

Éttermet és pubot nyitna az angol királynő

II. Erzsébet sandringhami birtokára keres olyan szakembert, aki egy kihalt klubból menő pubot varázsolna - írja a magyarkonyhaonline.

hirdetés

A birtok „Őfelsége, a Királynő hőn szeretett vidéki menedéke”, 1862, azaz négy generáció óta a királyi család egyik kedvenc magánrezidenciája.

Fotó: Depositphotos
Fotó: Depositphotos


Sandringham neve mostanában több élelmiszeripari terméken is feltűnt: a birtok füvészkertjében termett fűszerekből készített gin, az itt főzött sör, és a helyi fűszernövényekkel ízesített szószok is megjelentek a piacon.

A birtok pedig úgy látszik, ennél is tovább merészkedne: az ingatlan területén álló egyik épületben pubot nyitnának. A Landles ügynökség kiírásában az szerepel, hogy a projekt a „megfelelő személy vagy csapat kezében egy egészen kivételes lehetőséggé válhat”, hiszen egy olyan századfordulós társasági klubot kellene átalakítani, amelyben annak idején még VII. Eduárd is megfordult.

Az intézmény egészen 2020-ig működött, de a koronavírus-járvány alatt bezárta kapuit. Közben a tagság is megfogyatkozott, így végül a működtető meghozta a végleges döntést, és a klub már nem nyitott újra.

Fotó: Depositphotos
Fotó: Depositphotos


A királyi család azt reméli, hogy az új bérlő időt és pénzt nem sajnálva, jó ízléssel alakítja át a mára meglehetősen lepukkant, avítt klubot egy olyan közösségi hellyé, amelyben egy lazább stílusú étterem is működik. Nagy előny, hogy a Sandringham Birtok egésze évente mintegy félmillió látogatót vonz.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Pályázzon és nyerjen!

Meghosszabbított jelentkezési határidő: szeptember 30.!
Legyen részese Magyarország nemzetközi szinten is elismert szálloda- és vendéglátóipari designversenyének, a Klasszis TopDesign 2022-nek, ahol egyedül az számít, mennyire szép, különleges és egyedi az a kisebb-nagyobb szálláshely, vendéglátóegység, irodai vendéglátóhely, borászat, pincészet vagy a Horeca-szegmenst megcélzó digitális platform, innováció vagy más beszállítói termék, amely az Ön tulajdonában van vagy Ön üzemelteti. További információ és a pályázat beadása
: ITT

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk