hirdetés
hirdetés

Ezek a legtrendibb desztinációk 2018-ra

A Travel + Leisure turisztikai magazin idén is összeállította turisztika szakértők, bloggerek ajánlásai alapján azt a Top 50-es listát azokról a desztinációkról, amelyeket érdemes felkeresni 2018-ban.

hirdetés

A TOP 50-es lista élén Horvátország üdülőszigete, Šolta végzett. A magazin szerint Horvátország szigeteinek bebarangolása nem olcsó mulatság, de a 2017-es nyári szezontól a térségben is elérhető, az UberBoat, motorcsónak-szolgáltatás. A szolgáltatással Split, Hvar és Dubrovnik környéke fedezhető fel. Ebben a szezonban az Uberboat kínálta a reptéri transzfert és magát a kirándulást is. Hasonlót vezetett be a cég Bostonban, Miamiban és Isztambulban is.

Az első 10 helyre bekerült még a dél-karolinai Greenville, Grenada, Buenos Aires, Los Cabos, Walla Walla Valley, Üzbegisztán, Egyiptom, Marrakesh, amelyről mi is írtunk élménybeszámolót, Fidzsi-szigetek és Albuquerque.

A közép-kelet európai régióból Horvátország mellett, a 47. helyre Szlovéniát választották még be a lista készítői.

A teljes listát IDE kattintva tudja megnézni.

Šolta- szigete, Horvátország /forrás: 123rf.com
Šolta- szigete, Horvátország /forrás: 123rf.com

(forrás: Travel + Leisure)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk