hirdetés
hirdetés

Halálos cápatámadás Hurghadán

Cápatámadásban vesztette életét egy orosz állampolgár Egyiptomban, Hurghada partjainál csütörtökön. Az áldozat 24 éves volt.

hirdetés
Cápatámadásban vesztette életét csütörtökön egy orosz állampolgár az egyiptomi Hurghada üdülőhely egyik strandjának partjainál a Vörös-tengeren – közölte a helyi orosz konzulátus a Telegram-oldalán.

A diplomáciai képviselet egyben óvatosságra intette az orosz turistákat, és felszólította őket, hogy szigorúan tartsák be a hatóságok által elrendelt fürdőzési tilalmakat.

Depositphotos
Depositphotos
 

Viktor Voropajev hurghadai orosz főkonzul szerint a halálos cápatámadás helyi idő szerint délután három órakor történt az üdülőváros központi részén található, Dream Beach nevű nyilvános strandon. A TASZSZ orosz hírügynökség szerint az áldozat egy 1999-ben született orosz férfi volt, aki Egyiptomban élt.

A csütörtöki támadásról felvétel is készült, amely a The Daily Beast oldalán megtekinthető. Viszont csak erős idegzetűeknek ajánljuk.

The Guardian egyiptomi minisztériumi forrásra hivatkozva azt írja, a cápát a támadás után befogták, és a szakemberek vizsgálják a támadás okát.

(forrás: MTI / The Guardian)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk