hirdetés
hirdetés

Hamarosan a magyarok előtt is nyitva Japán

A koronavírus-járvány miatt két éve bezárt országba egyelőre csak szervezett utakra érkezhetnek látogatók 98 országból.

hirdetés

A japán kormány 98 ország turistái előtt nyitja meg az országot június 10-től, ám a Japánt látni kívánóknak szervezett turistautakra kell befizetniük, egyénileg továbbra sem utazhatnak - írja az Euronews.

A határnyitás érinti többek között Magyarországot, az Egyesült Királyságot, Franciaországot, Spanyolországot, Kanadát, Malajziát, az Egyesült Államokat, Thaiföldet és Szingapúrt is.A miniszterelnök figyelmeztetett, a nyitás lassú lesz. Minden turistától negatív Covid-tesztet kérnek a beutazás előtt és megérkezéskor újra tesztelik. Akit háromszor oltottak mentesülhet a három napos karantén alól. A maszk viselése szinte mindenhol kötelező.

Egyelőre napi 10 ezer turistát fogad Japán, amit majd napi 20 ezerre növelnének.


 

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Pályázzon és nyerjen!

Meghosszabbított jelentkezési határidő: szeptember 30.!
Legyen részese Magyarország nemzetközi szinten is elismert szálloda- és vendéglátóipari designversenyének, a Klasszis TopDesign 2022-nek, ahol egyedül az számít, mennyire szép, különleges és egyedi az a kisebb-nagyobb szálláshely, vendéglátóegység, irodai vendéglátóhely, borászat, pincészet vagy a Horeca-szegmenst megcélzó digitális platform, innováció vagy más beszállítói termék, amely az Ön tulajdonában van vagy Ön üzemelteti. További információ és a pályázat beadása
: ITT

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk