hirdetés
hirdetés

Horvát workshop magyar utaztatóknak

A Horvát Idegenforgalmi Közösség szervezésében online prezentáción mutatják be a magyar utazási szakma számára horvát szolgáltatók kínálatukat.
hirdetés

A prezentációkat követően lehetőség lesz részt venni egy virtuális B2B workshopon, melynek célja, hogy, "one-on-one" találkozók keretében új kapcsolatot létesítsenek vagy megerősítsék a horvátországi partnereivel már meglévő együttműködést.Az előadások és a workshop munkanyelve az angol.

A rendezvény időpontja: 2021. május 6. (csütörtök)

A rendezvény weboldala: https://croatian-virtual-get2gether-hungary.b2match.io/

Link a jelentkezéshez: https://croatian-virtual-get2gether-hungary.b2match.io/signup

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk