hirdetés

Itt az első 3 csillagos horvát gyógyszálló

A Daruvarske toplice-i Hotel Termál lett Horvátország első háromcsillagos, depandansz-szal rendelkező gyógyszállója. A hévíz és a gyógyiszap forrásánál helyezkedik el a Daruvarske toplice wellness központja. 

hirdetés

A közel kétezer éves múlttal büszkélkedő Daruvarske toplice-n belül működő Hotel Termal Horvátország első háromcsillagos, depandansz-szal rendelkező gyógyszállója, amely a szállásegységeit, a világítást, a központi iszapfürdőt és egyéb szolgáltatásait érintő jelentős fejlesztéseknek köszönhetően kapott magasabb besorolást.

Forrás: http://www.daruvarske-toplice.hr
Forrás: http://www.daruvarske-toplice.hr

A Daruvar északkeleti részének egy egzotikus fákkal, virágokkal és más növényekkel beültetett több száz éve parkosított részében lévő Daruvarske toplice-t egy díszparkon át vezető, alig pár percnyi kellemes sétával érhetjük el a városka központjából. A hévíz és a gyógyiszap forrásánál helyezkedik el a Daruvarske toplice wellness központja, amely diszkréten simul bele a szelíd tájba.

 

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Mi a véleménye a katát érintő, szeptember 1-től érvényes új szabályozásról?

Partnerünk