hirdetés
hirdetés

Jövőre új időpontban a bécsi Ferien Messe

Közép-Európa hagyományosan legnagyobb szabadidős- és turisztikai vására, - a bécsi Ferien Messe - jövőre a szokásos januári időpont helyett márciusban kerül megrendezésre - írja a GD Consulting.

hirdetés

Az új időpont: március 17-20. Az időpont mellett a koncepció is új: a vásár ugyanis nem a Vienna Autoshowal, hanem  a Wohnen & Interieur belsőépítészeti szakkiállítással párhuzamosan nyitja majd meg kapuit a bécsi vásárközpontban. A kiállítások szervezője, a RX Austria & Germany elsősorban a foglalási szokások megváltozásával indokolta az időponthalasztást. A "két lifestyle téma: a turizmus és lakberendezés komoly szinergiahatással jár, sok látogatót vonz majd a vásárra” - indokolta  döntést  Nicole Glöckl, a Ferien Messe témafelelőse. Egyenlőre nem tudni, hogy a megváltozott dátum csak a 2022-es évet érinti, vagy ezt követően már mindig március lesz a Ferien Messe dátuma. További információ ITT.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

A legnagyobb versenytársak ma a turizmusban azok az ágazatok, amelyek elhalásszák az értékes munkaerőt. Ebben a versenyben a képzés a legnagyobb fegyver. Ez őszi lapszámunk egyik fókusztémája.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk