hirdetés
hirdetés

Léghajós demonstráció Ukrajnáért

A ballonokkal a tervek szerint átrepültek volna a vilnius-i orosz nagykövetség felett is, azonban a szél elfújta őket.

hirdetés

Ukrán zászlókkal repültek hőlégballonok Vilnius felett szombat délután és vasárnap reggel, hogy támogatásukról biztosítsák az Oroszország által megtámadott országot.

Fotó: euronews
Fotó: euronews

A hőlégballonok Vilnius jelképének számítanak, mivel ez az egyik azon kevés fővárosok egyike, amely lehetővé teszi számukra, hogy a város központi részei felett repüljenek.

A 3 méter széles és 20 méter hosszú zászlókat nyolc ballonból engedték alá. A pilóták átrepültek volna az orosz nagykövetség fölött is, de a szél más irányba vitte őket.

(forrás: Euronews)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk