hirdetés
hirdetés

Legkedveltebb német úti célok

A Német Turisztikai Hivatal (DZT) ismerteti a Németországba érkező külföldi vendégek legkedveltebb úti céljait.

hirdetés

Több mint 14 ezer külföldi látogató szavazott a www.germany.travel online portálon és választotta ki 2021. január és július vége között saját turisztikai kedvencét Németországban.

Melyik az abszolút győztes?

Az előző év győztese, a Miniatur Wunderland Hamburg idén sorban negyedszer kapta a legtöbb nevezést. Az Europa-Park Rust szabadidőpark (2. helyezett) és a Neuschwanstein-kastély a harmadik helyen szintén megerősítették előző évben elért pozíciójukat.

A további látványosságok, amelyek 2021-ben az első tíz között végeztek: Phantasialand Brühl, Rothenburg ob der Tauber, a Romantikus útvonal, a történelmi Drezda, Berlin, a Fekete-erdő Nemzeti Park és a Rothenburg Kriminalisztikai Múzeum.

Miniatur Wunderland Hamburg
Miniatur Wunderland Hamburg

 

Ami vonzó és élmény, azon a covid-időszak sem fogott

Petra Hedorfer, a DZT igazgatótanácsi elnöke: „A felmérésben résztvevők nagy érdeklődése is alátámasztja, hogy az úticél Németország márka és turisztikai partnerei a krízis időszakában is megőrizték vonzerejüket és stabil értéküket. Az ügyfelek szavazata autentikus képet fest számunkra a különösen kedvelt és keresett turisztikai célokról. A németországi turisztikai partnereink számára a helyezések minőségi tanúsítványt jelentenek, amelyet felhasználnak nemzetközi marketingjükben.”

Az online felmérés összesített eredménye megtalálható: ITT

(forrás: DZT / Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

A legnagyobb versenytársak ma a turizmusban azok az ágazatok, amelyek elhalásszák az értékes munkaerőt. Ebben a versenyben a képzés a legnagyobb fegyver. Ez őszi lapszámunk egyik fókusztémája.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk