hirdetés
hirdetés

Luxus a köbön: Boeing 787 Dreamliner 60 üléssel

Eddigi legkomolyabb fejlesztési programjába vág bele a Crystal Cruises luxushajó-társaság. A tervek között egy 60 férőhelyes Boeing Dreamliner 787-es beszerzése is szerepel. 

hirdetés

A cég elnök-vezérigazgatója, Edie Rodriguez és Tan Sri Lim Kok Thay elnök közösen jelentette be a programot, amelyet szerénytelenül „a luxusutaztatás történetének legjelentősebb márkaterjeszkedésének” neveztek.

A következő három év során a hajózási cég létrehoz egy jachtrészleget és egy folyami hajózással foglalkozó ágazatot, építtet három új luxusóceánjárót és bemutatja saját Dreamliner repülőgépét.

A Crystal luxusrepülőgépe
A Crystal luxusrepülőgépe

Ez év decemberében indul első útjára a Crystal Espirit nevű, all inclusive ellátást kínáló 62 személyes jacht, az útvonalak a Seychelle-szigeteket, Dubajt és az Adria partvidékét érintik. A mindennel felszerelt jachton lesz, négy darab, egyenként 10 személyes csónak, különleges kirándulásokhoz.

A Crystal River Cruises 2017-től működik majd, hatcsillagos szolgáltatással és tágas lakosztályokkal. A Crystal Luxury Air is két év múlva indul, a speciális kialakítású, csupán hatvan férőhelyes Boeing 787 Dreamliner olyan helyekre viszi majd el a vendégeket, ahová eddig nem igen lehetett eljutni átszállás nélkül a nagy nemzetközi légitársaságok járatain.

A Crystal Ocean Cruises flottája ugyanakkor három új Crystal Exclusive Class tengerjáró hajóval bővül 2018-ban. A hajók legfelső szintjén 48 Crystal rezidenciát alakítanak ki, saját étteremmel és recepcióval.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk