hirdetés
hirdetés

Mérföldkő lesz az épülő üdülőhely Ras Al Khaimah-ban

A Wynn Resorts legújabb üdülőhelye a Wynn Al Marjan Island nevet fogja viselni és építészeti terveit a négy szigetből álló Al Marjan-sziget nyugodt tengerparti tájai ihlették.

hirdetés

A Wynn Al Marjan Island több mint 305 méterrel emelkedik majd a tenger fölé, és prémium luxusélményben, kivételes szórakozási és játéklehetőségekkel várja a látogatókat. Az amerikai tőzsdén jegyzett fejlesztő és luxusüdülőhely-üzemeltető cég első projektje  ez a Közel-Kelet és Észak-Afrika (MENA) régióban - tájékoztatta lapunkat a Ras Al Khaimah Turisztikai Hivatalának magyarországi képviseletét ellátó Aviareps.

 

A mintegy 3,9 milliárd dollárra becsült projektköltséggel a Wynn Al Marjan Island ikonikus sziluettje átalakítja és felgyorsítja Ras Al Khaimah emírségének jelentős globális turisztikai célponttá válását, miközben a turizmus és a munkahelyteremtés révén jelentős értéket teremt a gazdaság számára. A projekt megnyitja az utat a kapcsolódó üzleti ágazatok gyorsuló növekedése előtt. Az alapozási munkálatok a helyszínen az év elején kezdődtek meg.

A márka jellegzetes, különleges design elemeit a mintegy 1500 pazar stílusú szoba, lakosztály és villa is tükrözni fogja. A látogatók szórakozási lehetőségek széles skálájára, játékteremre, 24 étkező- és társalgóhelyiségre, innovatív spa és wellness-élményekre, egy csúcskategóriás bevásárló sétányra, egy korszerű rendezvényközpontra, egy egyedi produkciókat bemutató színházra és egyéb szolgáltatásokra számíthatnak. Az üdülőhelyet hosszabb látogatásokra és a szomszédos Emírségekből tett egynapos kirándulásokra egyaránt tervezték, és bőséges élményt kínál majd, beleértve az éjszakai, legmodernebb lézer- és fényshow-kat is.

A Wynn Al Marjan Island kialakítása az üdülőhelyet körülvevő természeti tájból és a Wynn Resorts vezető design-esztétikájából egyaránt merít ihletet.  "Az elmúlt évet a Wynn Al Marjan Island aprólékos tervezésével és koncepciójának kidolgozásával töltöttük, gondosan figyelembe véve a szálloda egyedülálló elhelyezkedését" - mondta Craig Billings, a Wynn Resorts vezérigazgatója - "Hihetetlenül büszke vagyok arra, hogy a tervező és fejlesztő csapatunk képes volt átültetni a gazdag, átgondolt tervezés örökségét egy napfényben fürdőző tengerparti üdülőhelybe. Alig várjuk, hogy 2027 elején megnyithassuk a Wynn Al Marjan Islandet."

 

A Marjan egyik zászlóshajójának számító új üdülőhely kiemeli a több mint 7,8 kilométernyi csillogó stranddal és huszonhárom kilométernyi vízparttal büszkélkedő Ras Al Khaimah növekvő globális hírnevét. 

Ras Al Khaimah fenntartható és természetközpontú úti célként pozícionálja magát, és a MENA-régió egyik leggyorsabban növekvő turisztikai piaca. Jól megőrzött történelmével, gazdag régészeti örökségével és természetturisztikai kínálatával az emírség kiérdemelte, hogy a CNN Travel 2023-ban a legjobb 50 meglátogatandó úti cél listáján szerepeljen, és 2022-ben a TIME magazin World's Greatest Places (A világ legjobb helyei) című listáján is szerepeljen.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk