hirdetés
hirdetés

Németország beutaztató kampányt indít

A Német Turisztikai Hivatal (DZT) kampányt indít "Germany - Dreams Become Reality"‘ címmel  a németországi beutaztató turizmus újraindítására.

hirdetés

A legtöbb európai szomszéddal közös német határ június 15-i újranyitásával a Német Turisztikai Hivatal (DZT) elindítja a "Germany - Dreams Become Reality" nevű kampányát és a három hónapnyi európai határzár után először hirdeti újra a németországi nyaralásokat. „Ez a kampány nagyon is jelzésértékű az európai küldőpiacainkon és tükrözi az Európán belüli utazási szabadság visszaállítását. A koronavírus-járvány tapasztalataival és ezek tükrében más követelményeket támasztanak a minőséggel, a fenntarthatósággal és az értékállósággal szemben” – fejtette ki Petra Hedorfer, a Német Turisztikai Hivatal (DZT) igazgatóságának elnöke a kampány alapvetéséről.

 

A kommunikáció gócpontjaként éles üzembe kapcsolták a "Germany - Dreams Become Reality" microsite–ot. Az oldal képekkel és szöveges anyagokkal a kitaposott fősodron kívüli látványosságokhoz, kastélyokhoz és várakhoz, túra- és kerékpáros utakra, konyhaművészeti gyöngyszemekhez és a legszebb németországi autós túrákra csábítja a látogatókat. A kampány részeként programokhoz kacsolódó hirdetés, a B2C és B2B hírlevelek, a sajtómunka és erős közösségi média megjelenés indult el. Ezeket a #GermanyAwaitsYou hashtaggal fogják össze. A németországi utazási lehetőségek változatos kínálatából merített benyomásokat felvonultató videóklip jól kíséri a kampányt és látható a DZT YouTube csatornáján és a microsite-on is.

A közvetlenül az utazóknak szóló kampányt kísérve a Német Turisztikai Hivatal (DZT) folyamatosan indítja az év második felében a korábbi helyzethez történő visszatérést szolgáló lépéseit. Ezen kívül a Német Turisztikai Hivatal (DZT) tájékoztatja a nemzetközi utaztatásban dolgozó partnereit a koronavírus-válsághoz kapcsolódó naprakész tudnivalókkal, a DZT globális tevékenységével, valamint a 15 legfontosabb küldő piaccal kapcsolatban a DZT online portál trade oldalain.

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai