hirdetés
hirdetés

Nyáron utaznál, de nincs miből? És ha fizetik a költségeidet?

A Kiwi.com hat bevállalós utazót keres, aki idén nyáron beutazhatja a világot saját útitársával együtt - a cég költségén. A sikeres pályázók 10 ezer eurós keretet kapnak ahhoz, hogy négy hét alatt utazgassanak, és ezt dokumentálják is. Ráadásul amit a költségvetésben megspórolnak, azt meg is tarthatják.

hirdetés

Mint ezzel kapcsolatos közleményükben írják, hat új csapattagot keresnek 4 hetes nyári munkára, akik World Travel Hackerként választott társukkal beutazhatják a világot. 

A négy hét alatt a hat sikeres pályázó és útitársaik különleges utazási kihívásokat teljesítenek, amelyeket a Kiwi.com utazási technológiai vállalattól és a Visa-tól, a világ egyik vezető digitális fizetési szolgáltatójától kapnak. A World Travel Hackereknek közösségi média tartalmakat kell gyártaniuk: videókat, fotókat készíteni, majd megosztani kalandjaikat és legjobb hackjeiket.

És hogy mi lehet utazási kihívás? Pl. olcsó repülőjegy foglalása 3 perc alatt bárhová a portál alkalmazáson keresztül; 5 ország nemzeti ételének elfogyasztása 3 nap alatt az egyes országok fővárosaiban; egyetlen olyan úti cél megtalálása a Visa Concierge szolgáltatás segítségével, ahol egy nap alatt koncertet, sporteseményt és vidámparkot is meg lehet látogatni.

További részletek a World Travel Hacker nyári álommelóról

A pályázóknak minimum 18 évesnek kell lenniük, folyékonyan kell beszélniük angolul, 2023 augusztusát követően legalább hat hónapig érvényes útlevéllel kell rendelkezniük, és meg kell mutatniuk, hogy tudnak közösségi médiatartalmakat gyártani. A négyhetes nyári munkához a jelentkezőknek egy hasonlóan gondolkodó útitársat kell találniuk, aki segítségével bizonyítják, hogy ők alkotják azt a hozzáértő, utazást szerető csapatot, amelyet a vállalat keres. Együtt kell forgatniuk és szerkeszteniük egy szórakoztató angol nyelvű videót a szülővárosukról, amelyben bebizonyítják, hogy:

  • tudják, hogyan találhatnak okos módokat arra, hogy olcsóbban utazzanak
  • szeretnek megosztani utazással kapcsolatos tippeket
  • jól tudnak útvonalakat tervezni a Kiwi.com segítségével
  • képesek némi kényelmet feláldozni a pénzmegtakarítás érdekében
  • élvezik a kalandjaikról és az okos trükkökről szóló szórakoztató tartalmak létrehozását

A pályázatokat az erre a célra létrehozott weboldalon kell beadni 2023. június 11-ig, ahol további részletek is megtalálhatóak: Kiwi.com/WorldTravelHackers.

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk