hirdetés
hirdetés

Ön szerint mennyi csokit esznek a németek egy évben?

Tesztelje Ön is, hogy mi mindent tud Németországról a Német Turisztikai Hivatal kvízének segítségével!

hirdetés

Tudja például, hogyan jött létre a német finomság, a Maultasche? Kitalálja, hogy melyik a leggyakoribb német vezetéknév? Vagy hogy melyik kutyafajtát nevezték el egy németországi városról? A DZT kvízében tesztelheti Németországgal kapcsolatos ismereteit, és emellett sok érdekes dolgot is megtudhat. Akár azt is, hogy mennyi csokit esznek a németek egy évben.

 

Az angol nyelvű kvízt ide kattintva töltheti ki a DZT nemzetközi weboldalán, amelyet az oldalt egészen legörgetve, a receptek után talál.

Erre a linkre kattintva megnézhető a Discover Germany from Home álomszép minivideója.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk