hirdetés
hirdetés

Otthonról is részt vehetünk az ITB hétvégi konferenciáján

Az ITB Berlin és a Berlin Travel Festival a turisztikai ipar képviselőit, valamint az utazás iránt érdeklődőket és a kalandorokat hívja meg a rendezvényre, hogy hosszú idő után újra találkozzanak, és ötleteket cseréljenek az utazási világ aktuális témáiról. Emellett a rendezvényen azt a kérdést szeretnék körbejárni, hogy az iparág a koronavírus-járvány után visszatér-e a régi mintákhoz, vagy egy mindent átfogó fordulópont várható-e. Az esemény hibrid koncepciója lehetővé teszi a helyszíni és a virtuális részvételt egyaránt.

hirdetés

Az esemény programja előadásokat, kerekasztal beszélgetéseket, networking lehetőségeket, valamint workshopokat tartalmaz, és naponta frissül a www.welovetravel.berlin oldalon. A szakmai látogatók személyesen pénteken vehetnek részt a rendezvényen, és a rendezvény mindhárom napján megtekinthetik a digitális ajánlatokat és az online programokat. A digitális résztvevők meghallgathatják az előadásokat és élhetnek az online networking lehetőségekkel is.

A rendezvény első napja a szakmai látogatóknak és az iparág képviselőinek szól. Az ITB Berlin és a Verband Internet Reisevertrieb e.V. (VIR) által összeállított B2B program bemutatja a turisztikai szektor legfrissebb felméréseit. Az értékesítés szerepéről szóló vita - legyen az helyhez kötött, online vagy mobil – is egy fontos téma lesz. A nap második felében két angol nyelvű panelbeszélgetés zajlik az Innováció és átalakulás - ökológiai, társadalmi és gazdasági felelősség a turizmusban központi témáról. A „Fenntarthatóság és helyreállítás” panellel kezdődik a program. A következő CSR blokk, „Helyreállítás és emberi jogok” foglalkozik az idegenforgalom társadalmi felelősségvállalásával, valamint azzal a kérdéssel, hogy mely átalakító folyamatoknak van értelme és hogyan lehetne a sokszínűségnek a turisztikai iparban is helyt adni.

 

A koronavírus-válság az idegenforgalom egyes területein a digitalizálás katalizátora lett. Az ITB eTravel World három programja mutatja be ezt a folyamatot. Itt a különböző iparági szegmensek képviselői azt elemzik, hogy a magas technikai színvonalnak köszönhetően hol történt hatalmas dinamizmus és gyors alkalmazkodás az "új normálishoz", és mely üzleti modellek vannak jelenleg előnyben.

A Bookingkit a gyorsan növekvő túrapiacot képviseli. Ők a bizalomépítő intézkedések fontosságát vizsgálják a járvány idején. Torsten Sabel,az Customer Alliance vezérigazgatója, a szállodaipar és az olyan desztinációk képviselői, mint például a Visit Berlin és a Turespaña (előadó: Arturo Ortíz Arduan, a spanyol idegenforgalmi iroda igazgatója) megvizsgálják a különböző stratégiákat, és megvitatják, hogyan lehet az innovatív technológiákat sikeresen felhasználni a vendég kommunikációhoz és visszajelzéshez. A nap végén Lea Jordan, a Techtalk.travel moderálásával az utazástechnikai ipar tapasztalt üzleti úttörői találkoznak a fiatalabb generációval. Ötleteket cserélnek a jelenlegi válságkezelésről, az ígéretes üzleti modellekről és az innovációk helyzetéről.

A hétvégi programok és előadások a nagyközönségi látogatókat célozzák meg. 

További információ: www.welovetravel.berlin

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai