hirdetés
hirdetés

Sportturizmus támogatása

... Máltán. A Máltai Turisztikai Hivatal (Malta Tourism Authority, MTA) elkötelezett támogatója a szigetország felé irányuló sportturizmusnak és azon szervezőknek, akik ilyen céllal turistákat és üzletet hoznak a szigetekre. A most bejelentett támogatás azon vállalkozások munkáját segíti, akik kifejezetten turisztikai jellegű sporteseményekkel foglalkoznak.

hirdetés
A program azon turisták utazását támogatja, akik 2021/2022 időszakban sporteseményen való részvétel céljával érkeznek, mint turisták, a Máltai-szigetekre. A látogatás célja kizárólag a sporteseményen való részvétel.
 


Időtartam:
A támogatás a rendelkezésre álló keretösszeg erejéig 2021. júliustól kezdődően (max.) egy éven át lesz elérhető olyan sporteseményekre, melyek turisztikai jelentőséggel bírnak.

Büdzsé:
A programra összesen 1,5 millió euró keret áll rendelkezésre. A támogatás utólagosan, az eseményt követően, a program szabályzatában meghatározott igazoló dokumentumok beküldése után kerül kifizetésre. A program összesen mintegy 15 ezer résztvevő számára nyújthat támogatást. 

E dokumentum céljaiban a pályázó(k) szó rendezvényszervezőkre, a közvetítő szó pedig a vállalatokra utal.

Szabályzat:
  • A támogatást egy eseményre vonatkozóan csak egyszer lehet kifizetni és csak egy pályázónak.
  • A program a sporteseményekkel kapcsolatos utazásokat támogatja 2021. júliustól kezdődően és (max.) egy éven át lesz elérhető.
  • A támogatás limitált, csak addig igényelhető míg a megadott keret rendelkezésre áll.
  • A résztvevőnként 100 eurós támogatást (aminek alapfeltétele résztvevőnként minimum 3 éjszakás tartózkodás Máltán vagy Gozón) a szervező kapja.
  • A résztvevőnek be kell tartania a közegészségügyi felügyelő és az egészségügyi hatóságok által a pályázat benyújtásakor meghatározott szabályokat. A pályázónak vagy a közvetítőnek minden szükséges dokumentációt be kell mutatnia.
  • A fel nem használt összegeket nem lehet átvinni a következő évre (azaz 2023-ra).
  • Ez a támogatás kizárólag azokra a külföldi résztvevőkre vonatkozik, akik nem Máltán vagy Gozón laknak, és akik kifejezetten a Sportesemények miatt utaztak a szigetekre.
  • Csak a SportMalta által elismert és akkreditált sportesemények jogosultak a programban való részvételre.

Jelentkezés:
  • A program keretében nyújtott támogatás előzetes jóváhagyáshoz kötött, és a támogatásról kizárólag az MTA dönthet.
  • A pályázóknak regisztrálniuk kell és jelezni érdeklődésüket a bit.ly/sportsscheme oldalon a MTA által meghatározott időpontig.

További részletek és letölthető dokumentumok: ITT
(forrás: www.visitmalta.com)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai