hirdetés
hirdetés

Sun & Fun Holidays: török tanulmányút másodszor

Törökországi tanulmányúttal ért véget a minap a Sun & Fun Holidays idei study túráinak sora. 

hirdetés

A Sun & Fun Holidays immáron másodszor töltött egy hetet viszonteladó partnereivel a Török Riviérán az idei évben. Kint tartózkodásuk alatt meglátogatták saját, garanciális illetve exkluzív szállodáikat, amelyek között megtalálhatóak voltak az egyszerűbb szállodáktól egészen a deluxe kategóriáig a minden igényt kielégítő hotelek. Lazításként - az egyetlen esős napon - rafting túrán vett részt a csoport, amikor teljesen mindegy volt igazából, hogy az eső fentről, vagy lentről áztatja a jókedvű csoportot.

A program része volt ezen kívül egy manavgati hajókirándulás, ami nem csak a folyón való hajózásról szólt, jutott idő napozásra és egy felejthetetlen hastáncra.

Hazautazáskor az idei évben bevezetett Debrecenből induló antalyai charternek köszönhetően mindenki eldönthette, hogy lakóhelyének megfelelően Budapestre, vagy a cívisvárosba érkezzen. 

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk