hirdetés
hirdetés

Szlovén síelés enyhe járványügyi feltételekkel

Fontos tudnivaló, hogy Szlovéniában elfogadják a keleti oltásokat is, és a magyar védettségi igazolvány is elég a szálláshelyeken.

hirdetés

A szlovéniai síterepeken idén még nem hoztak különleges intézkedéseket, a 3G-szabálynak megfelelő követelményekkel lehet síelni. Vagyis: az oltottak, a betegségből felgyógyultak vagy negatív teszttel rendelkezők használhatják a lifteket. Utóbbiból az antigén 48 óráig, a PCR 72 óráig elfogadott. Korábbi betegséget 180 napnál nem régebbi pozitív PCR-teszttel lehet igazolni - írja a Síelők.hu.

 

Oltások esetében az összes Magyarországon használt vakcinát elfogadják, beleértve a kínait és az oroszt is. 12 év alatt nem kérnek igazolást. A maszk viselete fedett tereken és a zárt felvonókon kötelező, valamint szabadtéren, ha a másfél méteres távolság nem tartható, pl. liftek előtti sorokban. A maszkkötelezettség nem vonatkozik a hat éven aluliakra


(forrás: Síelők.hu)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk