hirdetés
hirdetés

Téli újdonságok a Tátrában

Örülhetnek azok, akik Szlovákiában terveznek idén síelni: a Tátrában megújul az infrastruktúra, és a szolgáltatások terén is kapnak újat a vendégek.

hirdetés

Chopokon 17 millió eurós költséggel épül egy kabinos felvonó az északi oldalon, és öt év kényszerszünet után visszaállítják a Zadné Dereše (Hátsó-Deres) részen található felvonót a déli lejtőn. Új hóágyúrendszert is kiépítenek a Slalom pálya mellett, a Rotunda és a Happy End vendéglők pedig ezentúl önkiszolgáló üzemmódban fogadják a vendégeket - írja a Síelők.hu.

Depositphotos
Depositphotos


A szolgáltatások terén újítás, hogy azok, akik TMR (Tatry Mountain Resorts) szállodákban foglalnak szállást, ingyen bérletet kapnak a síterepekre, ráadásul a„Fast Pass” kedvezménnyel sorban sem kell állniuk a lifteknél. A Tatralandia és a Bešeňová közelében lévő TMR szállások vendégei pedig az említett két aquaparkba kapnak ingyenes belépőket.

A teljes cikk ITT olvasható.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk