hirdetés
hirdetés

Új hibrid hotel Rotterdamban

Rotterdamban nyitotta második hollandiai szálláshelyét a berlini székhelyű a&o Hostels.

hirdetés

Második házát szerezte meg a berlini székhelyű a&o hibrid hostellánc Hollandiában. A bővülésnek köszönhetően az egykori Hotel Rotterdam City május 1. óta a&o Rotterdam City néven működik. A 118 szobás, Rotterdam városközpontjában fekvő szálláshelyen 2022 végére fejeződnek be az átalakítási és felújítási munkálatok.

"Tartjuk a szavunkat: a Benelux államok továbbra is a kívánságlistánk élén állnak – most sikerült megszereznünk Rotterdamot, mint 100 százalékos a&o helyszínt" – nyilatkozta Oliver Winter, az a&o vezérigazgatója, hozzátéve: a bérleti szerződés 20 évre szól, valamint két alkalommal további öt évre meghosszabbítható.


Az ingatlan a bécsi JPI Hospitality Advisory GmbH tulajdona. Gebhard Schachermayer, a cég ügyvezető igazgatója elmondta: "A Hotel Rotterdam megvásárlásával a JPI Hospitality-nek sikerült kibővítenie szállodai portfólióját egy feltörekvő desztinációban. Nagyon örülünk, hogy az a&o Hostels-t választottuk üzemeltetőnek."

Az a&o Európa vezető hostelmárkája, kilenc országban 40 telephellyel rendelkezik. Minden helyszín központi elhelyezkedésű és kiváló megközelíthetőségű. Az a&o Rotterdam City mindössze egy kilométerre található a városközponttól és alig 10 perc sétára a Rotterdam Centraaltól, a főpályaudvartól.

A lánc további növekedést tervez Európában, például Madridban, Rómában, Londonban, Párizsban és Brüsszelben. A terjeszkedés során fontos szempont, hogy az új házakat hosszú távú bérleti szerződésekkel tudják megszerezni, valamint azok tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthetőek legyenek.

(forrás: Turizmus.com / Kép forrása: a&o Hostels)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk