hirdetés
hirdetés

Üveghídon át, Grúziában

Mesébe illő üveghidat építettek a grúziai Dasbasi-kanyon fölé. Még egy gyémánt alakú kávézó is lóg a magasban, a közepén.

hirdetés

A fővárostól, Tbiliszitől mintegy száz kilométerre található új látványosság 240 méter hosszú, közepén egy gyémánt alakú kávézó lóg 200 méterrel a föld felett, adja hírül az euronews.com portál.

A híd hivatalosan kedden nyílt meg a látogatók előtt, egy belépőjegy átszámítva körülbelül 400 forintba kerül.

depositphotos
depositphotos
 

Az adrenalinfüggők a zipline bike-ot is kipróbálhatják, ami tulajdonképpen egy kifeszített kábelen való biciklizést jelent, alapos biztosítással.

A Dasbasi-kanyon Grúzia egyik legizgalmasabb természeti kincse. A 8 kilométer hosszú hasadéknak csak egy viszonylag kis részét nyitották meg a turisták előtt, de a helyiek most abban bíznak, hogy az új látványosság több látogatót vonz majd a környékre.

A projekt alapvetően izraeli tőkéből valósult meg.

(forrás: Euronews)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk