hirdetés
hirdetés

Whiskey készült Sinatra 100. születésnapjára

Limitált kiadású whiskey-vel tiszteleg Frank Sinatra előtt az énekes kedvenc italgyártója. „A Hang” idén ünnepelné 100. születésnapját, és ez alkalomból készült el a Jack Daniel’s Sinatra Century, amelyből mindössze 100 hordónyit palackoztak. 

hirdetés

Az októberben debütáló prémium whiskey Jack és Frank különleges barátságának állít emléket. A lynchburgi lepárló whiskey mestere, Jeff Arnett így nyilatkozott az "egyedülálló, kellemesen füstös, tölgyes ízű kiadás" kapcsán: „Nagyon sokat dolgoztunk azon, hogy elérjük a Sinatra Century egyedi ízét és aromáját, így egy méltó 100. születésnapi ajándékkal tiszteleghessünk Frank öröksége előtt”.

Az üveghez egy Sinatráról szóló könyv, valamint egy Frank nyakkendőtűjét formázó pendrive is tartozik, amelyen egy eddig nem publikált, a The Sands Hotel and Casino színpadán 1966-ban előadott koncertfelvétel található. A gyűjtőknek igazi kincset érő, egyedi dizájnnal rendelkező ital nagyjából 500 dollárba kerül, és mindössze 100 hordónyi készült belőle.

Még tavaly februárban számoltunk be arról, hogy a Jack Daniel's Frank Sinatrát választotta az eddig csak repülőtéri vámmentes boltokban kapható, az eredetinél körülbelül 10 százalékkal több alkoholt tartalmazó,palackonként 150 dollárba kerülő prémium italának népszerűsítésére, ami a Sinatra Select nevet kapta, és 2014. júniusban került a boltokba az Egyesült Államokban.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk