hirdetés
hirdetés

Fényképezőgépet kapnak az Anubisnál előfoglalók

Az Anubis Travel utazási iroda új, nyári-őszi katalógusait csütörtökön ismerhette meg a szakmai közönség.
hirdetés

Ahmed Bahgat ügyvezető igazgató az orientális műsorral és keleties jellegű vacsorával színesített rendezvényen arról tájékoztatott: 2010-től városlátogatásokkal és körutazásokkal bővül az iroda kínálata. Részleteket erről azonban egyelőre nem árult el. Fontosnak tartotta ugyanakkor kiemelni: a nyolc éve működő Anubis Travel immár hagyományosnak tekinthető célállomásai - a mediterrán térség, Egyiptom és Jordánia - is szolgálnak újdonságokkal az idén. Bővül ugyanis az irodán keresztül foglalható szállodák köre, illetve a már ismert szállodák szolgáltatásai.

Mallorcán mostantól foglalható például a 3 csillagos Apolo és a 4 csillagos Playa Golf is, és a spanyol desztináció összes garanciális szállodai szobájában lesz hűtőszekrény, függetlenül attól, hogy az alapfelszereltségnek számít-e az adott hotelben, vagy sem. A rodoszi Marie hotel mostantól félpanzióval is igénybe vehető: a vacsorát egy szomszédos szállodában költhetik el a vendégek. Burgaszban a Burgas Beach szállodának tavaly új szárnya épült, a hurghadai Sea Gull hotel pedig aquaparkkal bővült 2009-ben. Jordániában ajándék strandbelépőt kapnak a vendégek azokban a szállodákban, amelyeknek nincsen saját strandjuk. Ennek érdekében két, saját partszakasszal rendelkező hotellel kötött szerződést az Anubis Travel.

Az utazási iroda a szezonban heti rendszerességgel indít Malév charterjáratokat Mallorcára, Krétára, Rodoszra és a bulgáriai Napos-partra. Szállodákat kettőtől öt csillagosig kínál. Az új katalógusok bemutatóján külön hangsúlyt kapott a március 31-ig tartó előfoglalási akció, amely a május és október közötti indulásokra vonatkozik. Ahmed Bahgat, az iroda ügyvezetője elmondta: jóval előnyösebbnek tartja ezt a lehetőséget a széles körben elterjedt last minute akcióknál, hiszen előfoglalásnál az utas még kedvére válogathat a szállodák között.

Hogy a first minute akciót még vonzóbbá tegye, az Anubis Travel értékes fényképezőgéppel is jutalmazza azokat az utasokat és partnereket, akik még márciusban lefoglalják az utakat. A foglalások az iroda megújult honlapjának segítségével mostantól ráadásul könnyebbé válnak. Az új online foglalási rendszer további előnye, hogy kalkulátorként is használható.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Pályázzon és nyerjen!

Meghosszabbított jelentkezési határidő: szeptember 30.!
Legyen részese Magyarország nemzetközi szinten is elismert szálloda- és vendéglátóipari designversenyének, a Klasszis TopDesign 2022-nek, ahol egyedül az számít, mennyire szép, különleges és egyedi az a kisebb-nagyobb szálláshely, vendéglátóegység, irodai vendéglátóhely, borászat, pincészet vagy a Horeca-szegmenst megcélzó digitális platform, innováció vagy más beszállítói termék, amely az Ön tulajdonában van vagy Ön üzemelteti. További információ és a pályázat beadása
: ITT

hirdetés
hirdetés