hirdetés
hirdetés
hirdetés

Nagy meglepetések nem születtek. Egy kezünkön meg lehet számolni, akik újként kerültek be a régi nagy nevek közé a február 24-én este megtartott díjátadón.

Akkora látványos bulival ünnepelte dupla évfordulóját a Marriott-lánc hazai tagja, amelyet még nem látott a sokat megélt ház.

 

 

Kedden megnyílt a világ egyik legnagyobb textiles szakmai vására, a most 50. évfordulóját ünneplő frankfurti Heimtextil kiállítás.

Filmes és zenei utazások, önkéntes programok, túrák a Himalájában és a Balkánon, pekingi kacsa Sanghajban és boros kalandozások itthon. 

hirdetés

Nem borzolnánk a kedélyeket, hogy mi lehet ez? A megfejtés: a JAB magyarországi képviseletének őszi kollekcióját bemutató páros partin jártunk.

hirdetés

További híreink

A hortobágyi pásztorok hagyományos tudása, Méhkerék román néptánchagyományai és az úrihímzés hagyománya gyarapítják legújabb elemekként a nemzeti jegyzéket.

Hiányoznak kollégák az újranyitáshoz? Találja meg őket a segítségünkkel! A Turizmus Online-on most egy álláshirdetés áráért kettőt kap!

Hamarosan újabb helyszínen lehet biztonságosabban kerékpározni Budapesten.

Nem repül idén nyáron Budapestre a légitársaság.

 

A visszatérítési szabályok változtatásáról fontos információk a hazai utazási irodák részére.

Van egy határokon átívelő program a nyugat-magyarországi és a burgenlandi régió közt, amire érdemes odafigyelni.

Budapest egyik legújabb látványosságában tartotta a hazai utazási irodák szakmai szövetsége idei első közös esti találkozójukat.

Fenntarthatóság, innováció: kevesebb elpazarolt papírral készülő új termékkel rukkolt ki a TORK a Sirhán - a nyitónapon a sajtó képviselőinek is bemutatták.

Ma kiemelt fontosságú a megfelelő mennyiségű és minőségű információ beszerzése egy-egy új piac meghódításához.

Ráadásul új programpontként szerepelhet idén a hazai utakat kínálói irodák kínálatában.

Bár az osztrák nagykövetasszony nem lehetett jelen, budai rezidenciáját átengedte az esti fogadás alkalmára.

Mivel a véleményvezérek sok esetben a hagyományos hirdetési eszközöknél jóval több fogyasztót érnek el, szerepük felértékelődött a hirdetők körében.

A mai hírek rossz ómen egy nyaralás kezdetéhez, de végül elhárultak az akadályok, és a Neckermann ma Törökországba induló utasai rendben elindulhattak Budapestről úticéljuk felé.

Nagy bajban a világ egyik legnagyobb brit utazási irodája. Magyar leányvállalatát, a Neckermann Magyarországot ez azonban nem érinti.

Megállapodást kötött a két holland város arról, hogy segítenek minél több turistát valahogy átcsatornázni a főváros Amszterdamból Hágába, az ország államigazgatási központjába.

A BSI Sport Kft. a soron következő sport esemény miatt alábbi útlezárásokra hívja fel az utazási irodák figyelmét.

...a most 20 éves Aegean Airlines, hamisítatlan slow borvacsoraestre invitálta magyarországi partnereit.

A HRKOMM AWARDra szeptember 6-ig várjuk a pályázatokat.

Az utazási irodák felé irányuló bizalom megerősítéséhez, visszaállításához.

hirdetés
Ha balatoni vendéglője vagy szálláshelye van, milyen várakozásokkal néz az őszi szezon elé?
hirdetés

Turisztikai adatbázisok