hirdetés
hirdetés

Reisz Anna a Air France KLM-től érkezett a közel-keleti székhelyű légitársasághoz, a katari piac marketingjéért felel októbertől.

Az érdekképviselet küldöttgyűlése csütörtökön elnökévé választotta Eppel Jánost, a szervezet társelnökét. 

Miközben sokan szabadon választhatják meg a munkavégzés helyét, a motivációt, támogatást és tudásátadást jelentő munkahelyi közösségtől való eltávolodást rosszul viselik.

A Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) és a szakma meghatározó képviselői közös nyilatkozat aláírásával erősítették meg szándékukat csütörtökön.

hirdetés

A munkából kiesett évek alatt gyakran nemcsak a szak- és nyelvtudás, de az önbizalom is megkopik. Ennek visszaépítésében és új készségek elsajátításában is segít a Morgan Stanley Return to Work – Vissza a munkába! programja.

Ezt a hazánkban is jelenlévő nemzeközi szintű, kintlévőségeket kezelő pénzügyi szolgáltatótól, az EOS Csoport vezetőségétől hallottuk egy szerdai szakmai tájékoztató alkalmával.

hirdetés

További híreink

2020 januárja óta minden tizedik pár kihagyta a nászutat és nem is tervezi pótolni, ötödük bizonytalan ideig még nem megy – derült ki a Szallas.hu friss felméréséből.

Számos, az utóbbi időben előkerült műtárgyat, épületelemet, fotót és egyéb dokumentumot mutat be a Budavári Palota újkori történetét áttekintő, megújult állandó kiállítás a Vármúzeumban.

Megújulás után Síaréna Vibe Park néven nyitja meg kapuit az eplényi síközpont, amely már nem csak télen várja a sportolni vágyókat, hanem mind a négy évszakban működni fog.

Ünnepélyes keretek között megnyílt szerdán a  gyulai Almásy-kastély Stefánia-szárnya, amely az ország legnagyobb báltermével büszkélkedhet.

A Somlói borvidék ikonikus szőlőfajtája, a juhfark válogatott tételeit vonultatja fel szombaton a tizenhét helyi borászat részvételével meghirdetett 6. Somlói Juhfark Ünnep.

Az őszi szünetre tapasztalt intenzív keresletre reagálva az IBUSZ a Kartago Tours-szal együtt egy 3. charter járatot is elindít Antalyába.

Az Opus Global Nyrt-hez tartozó Hunguest Hotels üzemelteti majd koncessziós szerződés keretében a Kaposvár Megyei Jogú Város Önkormányzata által fejlesztendő új szállodát a somogyi megyeszékhelyen.

Misóka Laura vezérigazgatói asszisztensi pozícióból a vállalat mindennapi működéséért felelős vezető menedzseri pozícióba lépett elő.

A gazdaság újranyitása után arra számítunk, hogy a globális növekedés 2021-ben és 2022-ben is erős marad, még akkor is, ha a fellendülés egyenetlen lesz.

A poszt-Covid tüneteiből való felépülést segíti az a rehabilitációs eljárás, amelyet hévízi szakemberek dolgoztak ki a helyi önkormányzat támogatásával.

Már nem kell átnézni az online számlákat, mostantól a NAV jelez az adatszolgáltatási hibákról.

A következő egy évben a nagyvállalatok több mint 10 százaléka számol a munkatársak létszámának növelésével.

A 92 oldalas kiadvány 59-féle programot kínál 91 időpontban a 2021 novembertől 2022 áprilisig terjedő időszakra.

A munkakeresők számára az elérhető jövedelem és az előrelépési lehetőségek mellett egyre fontosabb, hogy a munkaadójuk mennyire működik fenntarthatóan – derül ki egy friss kutatásból.

Szájmaszkok, antigén tesztek és terhességi tesztek a legkeresettebb termékek a nem vényköteles gyógyszerek és gyógyászati eszközök között.

A MUISZ 2021. szeptember 29-i alakuló elnökségi ülésén megválasztották az elnökség tagjait és felálltak a szövetség bizottságai. Most jönnek a részletek az utóbbiak feladatairól, céljairól.

Egyre több jel mutat arra, hogy a személyiségünk határozza meg, milyen gyorsan lépünk előre a ranglétrán.

Szeméttelep helyett az újrahasznosító üzembe szállítanák a papírkéztörlőket a közösségi mosdókból és irodaházakból. 

Életének 79. évében elhunyt Marosi Miklós Széchenyi-díjas építész, a hazai középülettervezés kiemelkedő alkotója, aki számos hazai hotelt tervezett.

A Kincsem Nemzeti Lovas Programban felvázolt terveknek megfelelően, Magyarországon hamarosan négy lovasturisztikai útvonal lesz bejárható.

hirdetés
hirdetés

Turisztikai adatbázisok