hirdetés
hirdetés

Párisi Udvar, Grand Hotel Esztergom, Kaposvári Vasútállomás műemléki épülete - csak néhány kiemelkedő projekt Kéry Balázs és csapata, a Kroki Stúdió projektjei közül. Az állomás épületével 2016-ban Klasszis TopDesign zsűrink elnöke elnyerte az Év Belsőépítésze díjat. 

 

Fordítsd a javadra – szervezz üzleti reggelit! Ahol az információ, ott az előny. (x)

Már csak ezen a héten nevezhet Magyarország legnagyobb, legátfogóbb, a hazai teljes Horeca-ágazatot megszólító szakmai versenyére, a Klasszis TopDesign 2023-ra! Nevezési határidő: 2023. szeptember 29.  A pályázatok beadási határideje: 2023. október 6.

Debrecen nyári vendégforgalma a megváltozott idei utazási szokások, a turizmust is kihívások elé állító év, és az esős időszakok ellenére jól alakult.

hirdetés

Hárfakiállítással, magyar és nemzetközi hárfaművészek, valamint fiatal tehetségek koncertjeivel várják az érdeklődőket pénteken a Királyi Kastélyba.

Kávéillat lengi be majd a pesti Akváriumot, október 8-án. A csúcskávék ünnepi találkozását tartják a kávék szerelmeseivel a kávé világnapján.

hirdetés

További híreink

A Miele professzionális mosogatógépe igazi segítség a mindennapi munkában, hogy a lehető leggyorsabban minden tiszta legyen. (x)

A múzeum gazdag állandó anyaga mellett három nagyon érdekes időszaki kiállításra szeretnénk felhívni a figyelmet.

A kereskedelmi szálláshelyek bruttó árbevételei, millió forintra vetítve és a Magyarországra látogató külföldiek száma - grafikonon megjelenítve.

Az ország 47 pontján összesen 98 programmal várják a turistákat a turisztikai információs irodák szeptember 27-én, a Turizmus Világnapján.

Átalakuló utazási szokások és elvárások - a mai, az UNWTO turizmus világnapjához időzítve elkészült a Dunakavicsok turisztikai podcast legfrissebb adása.

Ahogy vendéglátóink segítségével egyre több érdekességről hallunk városuk történetéből, lassan kibontakozik a kép: kevés olyan utazó lehetett a múltban, aki Magyarország felé tartva, vagy onnan útban máshová, ne került volna valamiképp kapcsolatba az egykori magyar koronázó székhellyel, Esztergommal.

 

Ezek a legfenntarthatóbb úticélok Magyarországon: kié a felelősség és mit keresnek az utazók?

Szeptember 30-án és október 1-jén a spanyol zene és tánc, a gasztronómia, valamint különleges művészeti és a kulturális élmények kapnak főszerepet a nyolcadik kerületi a Palotanegyedben.

A Budapest Select kollektív divatbemutató keretein belül a KATA SZEGEDI, a THEFOUR és a ZSIGMOND 2024-es tavasz-nyári kollekcióját láthatták néhány méterre a milánói dómtól, a presztízsértékű Palazzo Reale-ban.

Jövő! Menő! Múzeum! címmel szeptember 25-én indul a Múzeumok Őszi Fesztiválja.

Semsei Rudolf tagozatvezető, a Budapest Party Service Kft. ügyvezető igazgatója meghívására, 2023. szeptember 20-án, a VígVarjú Étteremben tartotta idei második tagozati ülését a MaReSz Rendezvénygasztronómia tagozata.

Nyugat-Afrika kincsei, különös tekintettel az évszázados múltú zenei- és tánchagyományok mutatkoznak be az ingyenes PONT Fesztiválon október 14-én, szombaton a Múzeumkertben.

Szakmai tanácskozás a fenntartható és felelős turizmus jegyében.

 

Vámos György, az OKSZ főtitkára 33 év nehéz és felelősségteljes szakmai munka után visszavonul, utódját még keresik.

A Turizmus Világnapja alkalmából ingyenes belvárosi sétát szervez a nyíregyházi Tourinform Sóstógyógyfürdő.

 

A négy épületből álló épületegyüttesben színházterem, kávézó, kiállítótér és gyermekfoglalkoztató kapott helyet mintegy ezer négyzetméteren.

Jövő! Menő! Múzeum! címmel szeptember 25-én indul a Múzeumok Őszi Fesztiválja.

Vírushelyzet előtti szint felett az e térségekből történt beutazások száma, állapítják meg legfrissebb közleményükben.

Fontos kérdésekre keresik a választ a kilencedik alkalommal megrendezésre kerülő Szállodai és Éttermi Szakmai Találkozón (SzÉSzT), szeptember 26-án.

Szeptember 23-24-én a Csak a Mentes hivatalosan is megnyitja az őszi szezont: érkezik a fesztivál.

hirdetés
hirdetés

Turisztikai adatbázisok