hirdetés
hirdetés

Az EU törölte Argentínát, Ausztráliát és Kanadát a járványügyi szempontból biztonságosnak ítélt országok jegyzékéből.

Január 18-án megnyílik a megújult Ady Emlékmúzeum.

Idén kiemelt figyelmet kap a hivatásturizmus, a vendéglátás, a vallásturizmus és az egészségturizmus fejlesztése.

Szakmai elemzés 2021-ről, és az ez évi várható kilátásokról Magyarország legnagyobb, független szállodaüzemeltetőjének esetében.

hirdetés

A Profession.hu friss, reprezentatív kutatásából kiderült, hogy a legtöbb dolgozó szívesen élne az exit interjú lehetőségével.

2021. december 17-én az Európai Bizottság (EB)  közzétette a fogyasztókkal szembeni tisztességtelen kereskedelmi gyakorlatokról szóló Irányelv (UCP Irányelv) értelmezéséről szóló dokumentumot.

hirdetés

További híreink

Több, mint 15 000 dm márkás kézfertőtlenítő szert adományozott tavaly decemberben a dm segítő szervezeteknek, hogy hátrányos helyzetben élőket segítsenek a járványhelyzetben.

A tavalyi évhez hasonlóan, most is hat kategóriában osztanak díjakat.

Bejelentették: változnak a védettségi igazolványokkal, karanténnal kapcsolatos szabályok Magyarországon. Jöhet a negyedik oltás is.

A december eleji gyengébb foglaltsági adatok után az ünnepi időszakra megteltek a sárvári szállodák. A fürdővárosban a január is biztatóan indul.

Az Atradius hitelbiztosító elemzése szerint a kelet-európai régió cégeinek 39 százaléka tart attól, hogy a kormányzati mentőcsomagok várható kivezetésével több lesz idén a csőd.

A 2022-es évet is jótékonysági akciókkal kezdik a hazai szállodákban dolgozók.

A járvány meghosszabbította a digitális átalakulás csúcsidőszakát, még több online reklámköltéssel számolhatunk.

 

A tavalyihoz hasonlóan az idén is 930 millió forint keretösszeggel támogatják a hungarikumok népszerűsítését három célterületen - közölte Nagy István agrárminiszter.

A szervezők 1500 résztvevőt várnak a március 26. és április 3. között a budapesti BOK Csarnokban sorra kerülő birkózó Európa-bajnokságra.

A miniszterelnök bejelentette, hogy a SZÉP-kártya vendéglátás alszámlájáról élelmiszer is vásárolható 2022. február 1. és május 31. között. Erről a témáról kérdeztük Flesch Tamást, az MSZÉSZ tiszteletbeli elnökét.

A magyar főváros ad otthont január 12-17. között a világ egyik legrangosabb nemzetközi cirkuszi fesztiváljának, amely egyben cirkusztudományi találkozó is lesz!

Elkezdődött a Gyulai Várfürdőben az új gyermek-víziparadicsom építése, amely 1 milliárd 49 millió forintból legkésőbb a nyári szezonkezdetre, június 15-re elkészül.

Mintegy 2 kilométer hosszú, zártkabinos libegő tervezésére írt ki közbeszerzését a Tokaj Borvidék Fejlődéséért Nonprofit Kft.

Néha tiszta szerencse, ha az ember elhagyja az autója forgalmi engedélyét. Így, kocsi nélkül, nyugodt szívvel koccinthattam a Magyar Szállodaportások Aranykulcs Egyesületének szokásos évköszöntő partiján az ott megjelentekkel.

Henrik István veszi át az Ensana Thermal Aqua és az Ensana Thermal Hévíz szállodák vezetését január 8-tól Nagy Ritától.

A január végén megrendezésre kerülő Fürdőszoba és Otthoni Wellness Kiállítást szállodai szakemberek számára előadássorozattal kapcsolják össze.

Egy ötcsillagos, alig 10 éve megnyitott belvárosi szálloda végleg bezárja kapuit. Összesen 217  igényes, designer, alig használt bútorát és berendezését online árverésen értékesíti az Intergavel segítségével.   (X)

Több mint 2,8 milliárd forintos beruházással teljesen megújul a nyíregyházi Jósa András Múzeum műemléki épülete, és hamarosan látogatóbarátabb tárlatok várják a vendégeket.

A programturizmus.hu portál összeállította azoknak a településeknek a TOP listáját, amelyek programjait a legtöbben keresték tavaly. Az is kiderül, melyek voltak a legnépszerűbb események.

A legnagyobb hazai fürdőüzemeltető társaság 2022-ben megvalósítana egy korábban elhalasztott energiahatékonysági beruházást, valamint a Rác fürdő felújításának is nekikezdenének.

hirdetés
hirdetés

Turisztikai adatbázisok