hirdetés
hirdetés
hirdetés

Évbúcsúztató Business Klub rendezvényünk igencsak rendhagyóra sikeredett, hiszen ezúttal nem voltak szakmai előadások, nem a jól megszokott mederben zajlottak az események.

A Vendég&Hotel Business Klubján a Google öt országra kiterjedő, nemrégiben befejezett, és máshol eddig meg nem jelentetett turisztikai kutatásáról számolt be vendégeinknek a cég magyarországi marketingvezetője.

Csak itt, csak egyszer, csak nálunk! A Vendég&Hotel Business Klubjában.

Exkluzív megjelenésű, különleges környezetben találkozott szakmai vendégeivel és előadóival a Vendég&Hotel idei első Business Klubja alkalmával.

hirdetés

GaultßMillau sapkákról, az Élet Vizéről, a Hilton-felújítás, a migránshelyzet hatásáról hallhattunk a St. Andrea Wine & Gourmet Barban, az Eiffel Palace-ben, a novemberi Business Klubon.

Kiemelt témáink ezúttal olyan vendéglátóhelyek voltak, amelyek tophelyként nyitottak. Megélnek-e ma a piacon vagy sem? – erre kerestük klubunk látogatóival közösen a választ.

hirdetés

További híreink

A tervezéstől a megvalósításig, gyakorlati tapasztalatokkal.

Tanácsok a lehetetlen munkaerőhelyzet feloldására
egy coach-tól,  aki több éve vendéglátásra és szállodaüzemeltetésre adta a fejét. 

Munkaerőhelyzet van - esetek, problémák, megoldások a következő Business Klubon, október 25-én, a Király utcai Antré Étteremben.

Tartalmi trendek a szakember szemével.

Derül ki a Google legújabb kutatásából a Vendég&Hotel által rendezett Business Klub előadásán.

Új év, új szlogen a Vendég&Hotel első idei Business klubján, amelyet egy igazán exkluzív megjelenésű design bemutatóteremben tartunk a Falk Miksa utcában.

A novemberi Business Klub témái most elsősorban a luxus és az egyediség köré fonódtak.

Gault&Millau tesztelés, az Élet Vize, Hilton-felújítás, migránshelyzet értékelés lesznek a következő Business Klub témái.

Kiemelt témáink ezúttal olyan vendéglátóhelyek, amelyek tophelyként nyitottak, és vagy egyik pillanatról a másikra átpozicionálták magukat jóval alacsonyabb árfekvésű és kínálatú hellyé, vagy tartják magukat eredeti koncepciójukhoz. Megélnek-e a piacon vagy sem? – erre keressük klubunk látogatóival közösen a választ.

Tudjon meg többet arról, hogy mennyiben befolyásolja a hazai szállodások és éttermesek üzleti életét a közösségi gazdaság!

Új adójogszabály változások, Accent-sztori, a jövő textiltrendjei, költséghatékony konyhatechnológia és vendéglátós kerekasztal marcipánba ágyazva.

Ismét izgalmas témákkal készültünk: éttermek díjazása, konyhák ellenőrzése, a jövő év textiltrendjei és az idei év egyik szállodás sikersztorja.

Fókusztémánk az online pénztárgépek ellenőrzéséről, eddigi tapasztalatairól szól a NAV szemszögéből. 

Kattintson a képekért!

A Business Klub fő témája a "Kell egy sztori", azaz mennyire fontos ma egy jó történet, hogy bármi eladható legyen a vendéglátás, idegenforgalom területén.

Kattintás után elérhetőek az áprilisi Vendég & Hotel Business Club-on elhangzott prezentációk. 

Kattintás után megtekintheti a februári rendezvényen készült fényképeket. 

Évköszöntő találkozónk fókusztémáját egyértelműen a hely inspirálta... Vendég & Hotel Business Klub a főváros egyik legnagyobb vízfelületével, vízi világával, fürdő- és wellness-szolgáltatásával gazdag vendégváróhelyén, az Aquaworldben.

Mi történt lapunk idei utolsó Business Klub rendezvényén?

A Vendég & Hotel Business Klub októberi prezentációi ezúttal annál is több szakmai vendéget vonzottak, mint ahányan előzőleg jelentkeztek...

hirdetés
Hogy látja az idei évet az előzetes foglalások alapján?
hirdetés

Turisztikai adatbázisok

A pesti Belváros egyik nemrégiben nyílt, igazi lazulós, stresszoldó, olaszos atmoszférájú vendéglátóhelyére, a Bazilikához közeli Mericano Bar-ba hívta a Business klub ezúttal vendégeit.