hirdetés
hirdetés

"Egyből a kettőbe" címmel tartottuk nagy sikerrel zárult szakmai rendezvényünket október 6-án, kedden, a Cortile Hotel Budapestben. Az ott elhangzott előadásokból közlünk most fontos részleteket.

Horeca Meetup rendezvényünk kerekasztal-beszélgetésének fontos megállapításai ezek.

Október 6-án tartottuk szakmai rendezvényünket a Cortile Budapest Hotelben. Ahol a fő téma a covid okozta helyzet volt.

Nagy tetszéssel fogadta a hazai beutaztató szakma "15 küldőpiac 15-15 percben" címmel rendezett programunkat. Ígérjük, hamarosan lesz folytatás. 

Ma kiemelt fontosságú a megfelelő mennyiségű és minőségű információ beszerzése egy-egy új piac meghódításához.

hirdetés

Magyarország legfontosabb, illetve feltörekvő küldőpiacait igyekszünk bemutatni a szakma számára.

KÉPEKKEL November 14-én este, Buda egyik legmenőbb új helyén, a Haris Park rendezvénytermében, száz meghívott vendég részvételével adták át a Gastro&Hotel Design Award díjait.

„Az év HotelDesign terasza” a Danubius Hotel Helia terasza lett, a „JAB - Legszebb vendégszoba” különdíja a Hilton Budapesté.

A storyboard állt legutóbbi szakmai rendezvényünk fókuszában. Nagy érdeklődés kísérte az eseményt a nyáron nyílt patinás Párisi Udvar Hotel Budapestben.

Budapest egyik legmenőbb új helyén

Nem akárhol rendezzük idén a díjátadó gálaestet, és már az időpont is kiderült.

hirdetés

Ingyenes marketing tudásforrás a turisztikai szakmának.

Marika blogja  // 

Magyarország egyetlen olyan étterme a szekszárdi Ízlelő, ahol a konyhán és a vendégtérben is kizárólag sérültek dolgoznak. Egyikük, a kerekesszékes felszolgáló, Kecskeméti Marika mutatja be mindennapjaikat.

Travellina  // 
Fotók és útleírások a világ minden szegletéből. Utazási fortélyok, gasztroélmények, UNESCO világörökség ismertetők és hazai programajánlók.
Fotelkalandor  // 

A világ nem körülöttünk forog. Ha magunkból kiindulva akarjuk megérteni, sem megunkat, sem a világot nem értjük. Próbáljuk meg fordítva.

Turisztikai adatbázisok

hirdetés