hirdetés
hirdetés

Június közepétől két fontos újdonsággal rukkol elő az ETI: nagy eséllyel elrajtol pár év szünet után az első közvetlen charterjárat Sharm el Sheikh-re (dobbantás nélkül), illetve Debrecenből a szintén közvetlen Hurghada-járat. 

A nyári szezon közeledtével élénkül az egyiptomi utazások iránti kereslet.

hirdetés

Az idei szezon alakulásáról és a jövő terveiről beszélgettünk Martin Hafnerrel, az ETI csoport közép-európai vezérigazgatójával és Kerekes Gábor-ral, a cég budapesti irodavezetőjével.

A kedvező nyári szezonra alapozva az ETI télen is indítja közvetlen Budapest-Hurghada charterjáratát.

hirdetés

További híreink

A november 6-ától Budapest és Hurghada között közlekedő Air Cairo-járat ülőhelyeinek háromnegyede az ETI-é - tájékoztatott az utazásszervező.

Nehezen indult az idei szezon az ETI-nél, de a nyár közepétől beindultak a foglalások. A tervek szerint télen is közlekedik majd heti egy járatuk Egyiptomba. 

A tervek szerint október közepéig közlekedik az ETI második, csütörtöki egyiptomi charterlánca.

A hazánkban 2014 tavasza óta tevékenykedő osztrák utazásszervező Express Travel International két év alatt jelentősen erősítette piaci pozícióit Magyarországon az Egyiptomba irányuló kiutaztatásban.

Az ETI bécsi charterjáratával újra közvetlenül elérhető a még egzotikusnak számító Marsa Alam. A július elejétől, szombatonként közlekedő járatot a Fly Niki üzemelteti.

Szezonnyitó grillpartit szervezett június 24-én az Express Travel International Tahitótfaluban, a Bodor Majorban. 

Ha nőnap, akkor csoki – ez a gondolat vezérelte a Turizmus Trend / Vendég & Hotel csapatát, amikor női partnerei számára egy igazán édes programot szervezett röviddel a jeles nap után.

Az ETI korábbi magyarországi ügyvezetője az utóbbi időben zenei karrierjére koncentrál, és úgy tűnik, bejött a váltás: nem más, mint Brian May és Kerry Ellis előtt fognak ugyanis fellépni a Budapest Kongresszusi Központban március 11-én és 12-én.

hirdetés
hirdetés

Turisztikai adatbázisok