hirdetés
hirdetés
hirdetés

A 2018-ban alapított díjat a hazai és nemzetközi gasztronómiában kiemelkedő teljesítményt nyújtó személyek kaphatják meg.

Legalábbis egy friss felmérés szerint.  A húsfogyasztás különösen nagy mértékben visszaesett. 

Saját márkás kávék árusításába kezd a világsztár. A befolyó összeget jótékony célra fordítja.

Az argentin labdarúgó-válogatott különleges poggyásszal érkezett csaknem egy hónapja a katari világbajnokságra: négy, egyenként 2,5 méteres grillsütővel (parrilla) és a rácsokra való mintegy két és fél tonna marhahússal.

hirdetés

Feltenné a várost az ország topgasztrotérképére egy lokálpatrióta testvérpár.

És a megújítási program nem áll meg: hamarosan további áruházakat adnak át Magyarországon a legújabb, többcsatornás koncepció megvalósításával.

hirdetés

További híreink

A Moët & Chandon az idei ünnepi szezonban Budapestre hozta el az "Effervescence" nemzetközi eseményét. 

Több éves hagyomány a METRO-nál, hogy a magyar vendéglátás magas minőségű alapanyagainak szállítójaként és a Michelin Guide partnereként a piros tűzzománc táblát is a vállalat szállítja a büszke nyerteseknek.

Karácsonyi vásár, ahogyan még soha nem láttuk: a hatodik emeletről különleges forralt bor és ünnepi menü mellett gyönyörködhetünk az adventi forgatagban. 

A korábbi évek sikerei után idén is kiválasztották a TOP pálinkakiválóságnak minősített pálinkák közül az Agrárminisztérium pálinkáját, az elismerő címet 2022-ben a Lunczer Pálinkaház fürtös meggy pálinkája kapta.

Egyes piacokon már meg is lehet vásárolni a terméket.

Az idén 5 éves Csak a Mentes mindig friss és hiteles szakértői tartalmakkal, eseményekkel nyújt segítséget az ételérzékenységben szenvedők és a mentes életmód iránt érdeklődők számára.

Az ősz utolsó hétvégéjén a szentantalfai Dobosi Birtokközpontban gyűltek össze a Nivegy- völgyi borászok, hogy szűkebb pátriájuk eredetvédett borait bemutassák a borkedvelőknek.

A felfedezésnek végső soron a válogatós emberek lehetnek a legnagyobb „haszonélvezői”.

Tömény árverés címszóval hirdeti eladásra a NAV az általa lefoglalt szeszesitalokat.

A legjobbnak ítélt brémai muzsikusok című Grimm-mese jellegzetes motívumát ábrázoló cukrászalkotás hosszú hónapok munkájával készült el.

Az Első Magyar Gin Manufaktúra Zrt. egy egri borászattal közösen állítja elő az italt.

A Michelin a napokban mutatta be 2023-as spanyol és portugál kalauzát, amelyben két új háromcsillagos, három új kétcsillagos és harmincnégy új, egycsillagos étterem kapott helyet.

Üzleti okokra hivatkozva megszünteti saját, ételkiszállító alkalmazását a Bolt.

Mármint "Az Év Szaloncukra 2022" versenyben. De szorosan a nyomában ott liheg a mogyorós-robbanócukorkás változat, harmadik helyre pedig befutott egy körtezselés-muskotályos szaloncukor a maklári Stühmer cégtől.

A sokak által nagyon kedvelt, tihanyi farm-to-table bisztró végleg bezár. Érzelmesen és a csapat iránti tisztelettel búcsúzik a vezetőség.

Szabó Magda debreceni születésű író receptjei által ihletett süteményt kínálnak szerdától a Karakter 1517 könyvesbolt és kávézóban.

Idén novemberben ünnepli 30. születésnapját a balatonszemesi Kistücsök Étterem. Az évforduló kapcsán a Balaton déli partjának ikonikus vendégváróhelye különleges gasztronómiai programsorozatot állított össze a Stílusos Vidéki Éttermiséggel együttműködve.

Kihirdették az Év bejglije verseny győzteseit: a legjobb diós és a mákos mellett az esztendő legfinomabb ínyenc karácsonyi kalácsát is megválasztották.

Emiatt már be is zárt a budapesti Rákóczi úton lévő Hauer Cukrászda és Kávéház.

Újbuda képviselőtestülete elfogadta a Bartók-negyed vendéglátóhelyeinek nyitvatartását szigorító javaslatot.

hirdetés
Érintik az Ön vállalkozását az elszabaduló energiaköltségek?
hirdetés

Turisztikai adatbázisok