hirdetés
hirdetés
hirdetés

A témában készített eddigi legnagyobb tanulmány szerint igen.

A Dining Guide Top 10+2 éttermének listájára idén három vidéki étterem, a Platán Gourmet, a Bisztró42 és az Anyukám Mondta Étterem is felkerült: Ilyenre korábban nem volt példa.

Ilyen, amikor egy fagylaltkészítő cég, félreértelmezve saját szerepét, a politikát előtérbe helyezve választja meg partnereit. 

Chiléből, Peruból, Olaszországból, valamint Spanyolországból érkező málnák kerülnek a magyar boltok polcaira.

hirdetés

Csicseriborsó-izolátumokkal váltja ki a tojást nemrég kifejlesztett majonézében egy ChickP nevű izraeli vállalat.

A vendéglátó üzletek 2021. július 31-ig alkalmazhatják az 5 százalékos áfát az elviteles, valamint házhoz szállított ételekre és italokra.

hirdetés

További híreink

„Lesz Kertem!” – idézte a hvg.hu az üzemeltetők szűkszavú közleményét a napokban, akkor még  nem lehetett tudni, hol nyit újra a hely, csak az volt biztos, hogy a nyitóbuli július 30-án lesz.

"A kellemes Costás érzést ma megszakítja a csend: az L-Coffee kft. által üzemeltetett összes Costa Coffee üzlet 2021. július 23-án bezárt" - áll a cég közleményében.

2021. június 24-25-én zajlott a DUNAVIN Borverseny és Borünnep Budapesten, amely együtt mutatta be a Duna, mint határfolyó két oldalán található borvidékek termelőit és borait.

A magyar cukrászok, az 1938-as eucharisztikus világkongresszushoz hasonlóan, ismét bekapcsolódtak a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus előkészületeibe.

A debreceni Szomszéd Bisztró és Közösségi tér, nyitása után csupán pár hónappal, új tagként felkerült a Dining Guide Top100 listájára, 100+-os értékelt étteremként.

Nem jelölt allergén, zeller jelenléte miatt visszahívott két ízesítőt az illetékes hatóság.

Augusztus második hétvégén várják a vendégeket.

Hétfőn este átadták a legjobb éttermeknek járó elismeréseket a 2021-es Audi-Dining Guide Év Étterme Díjátadó Gálán. A TOP 10+2 ranglistára idén három vidéki étterem is felkerült. Széll Tamás és Szulló Szabina étterme. a Stand lett idén ismét a fődíjas.

Ennek részben az az oka, hogy takarmányfronton is komoly drágulás volt.

Akik e nyáron a Balatonhoz és Palkonyára is eljutnak, és brillíroznak faszénes tudományukkal.

Bár kora tavasszal a Balaton északi partjára költözött Magyarország női sztárséfje, Palágyi Eszter, és ugyan már benne járunk jócskán a nyárban, de saját bevallása szerint idén még egyszer sem nem fürdött a tóban. Egész más hajtja: a szakmájában való tökéletes megfelelés. 

Az idei balatoni nyár egyik gasztrodurranása a Szigliget Várudvar, ahol budapesti éttermek pop-up kitelepülései mellett a Nespresso saját Mini Boutique-ot és egy kávézót nyitott.

A törvényi módosítás eredményeképpen 2021. július 1-jétől a kitelepülést már nem kell bejelenteni - értesítette lapunkat az MVI.

Ugyanis egy kivétellel mindenki más nagyvonalúan átlépett a másfél éves covid-időszakon, említést sem téve róla, egy most közzétett videó alapján.

Új szabadidős tér nyílt Budapesten a BudaParton, amely prémium kikapcsolódást ígér a nyárra a fővárosban maradtaknak.

Egy Pest megyei gyorsételeket kínáló egység ellenőrzése során súlyos, élelmiszerbiztonsági kockázatot jelentő higiéniai körülményeket találtak.

Kezdődik a görögdinnyeszüret az ország déli térségeiben. Az utóbbi hetek kedvező időjárása miatt kiváló minőségre számítanak a termelők.

Aranyból és ezüstből is duplázott a somlói pincészet a világ legnagyobb nemzetközi borversenyén.

Mert az ázsiai pálmaolaj-termelő nagyvállalatok lobbiját szolgálja ezzel, ráadásul hatalmas méretű környezeti katasztrófa okozás részese.

Annak érdekében, hogy teljesen biztonságosan rendelhessünk a helyszínen, a Coca-Cola kifejlesztette saját, érintésmentes menü felületét, melyet ingyenesen bocsát a hazai éttermek rendelkezésére.

hirdetés
Hazánk július 1-jétől a többi tagállamhoz hasonlóan szabad beutazást biztosít az uniós COVID-igazolással érkező külföldieknek. Ön szerint ez elindíthatja a nyárra a beutazást?
hirdetés

Turisztikai adatbázisok