hirdetés
hirdetés

A Green Holidays kft. stratégiai együttműködést kötött az Uniqa Biztosító Zrt-vel. 500 milliós vagyoni biztosítékot igazolt az utazásszervező részére a biztosítótársaság.

A Budapest Főváros Kormányhivatal nyilvántartásában már utazásszervezésre jogosult, bejegyzett utazási irodaként szerepel a Green Holidays Kft.

hirdetés

Tovább csökkent a charteres utazásszervezők száma idén, és bár egyelőre óvatosak az utazási irodák, bizakodón néznek a szezon elé, a kereslet növekedése esetén pedig készek emelni kauciójuk összegén.

Az utazási iroda újabb utazásokat nem szervezhet és nem bonyolíthat le, határozott az MKEH. Jelenleg nem tartózkodik külföldön utasuk, tartozásaikat december 6-ig rendezik - közölték lapunkkal.

hirdetés

További híreink

A tour-operátor, amely vasárnap törölte észak-ciprusi járatát, és alternatívaként törökországi üdülést ajánlott fel utasainak, holnap utaztatja el az érintetteket Budapestről Antalyába – tudtuk meg az irodától.

A Green Travel augusztus 21-én a déli órákban a következő közleményt juttatta el szerkesztőségünkbe észak-ciprusi charterjáratukkal kapcsolatban:

Lázadó katonák egy csoportja megpróbálta átvenni a hatalmat Törökországban péntek éjjel. Szombat reggelre Erdogan elnök hívei leverték a puccsot. A tengerparton nyugalom van. 

Debreceni üzemelését négy éve kezdő, tavaly bázist is nyitó Wizz Air 500 000. debreceni utasát köszöntötte kedden. És egyéb érdekességek Magyarország második legnagyobb repülőteréről.

Telt házzal szállt fel a Green Travel idei első vidékről induló, Antalyába közlekedő charterjárata június 15-én.

Sikeresen lezajlott a TravelGATE 2016-os tavaszi OpenGATE Roadshow-ja: nem egészen 1 hónap alatt 7 helyszínt érintettek országszerte, és összesen közel 150 utazási iroda vett részt az előadásokon. A TravelGATE beszámolója.

Május 28-án száll fel a Green Travel első charterjárata. A gép telt házzal fog repülni a törökországi Antalya felé – mondta el Göktas Merdol, a cég tulajdonos-ügyvezetője.

Az utóbbi néhány hétben megugrott a törökországi foglalások száma a legnagyobb küldőpiacnak számító Németországban, és hasonló trendről számoltak be a hazai utazásszervezők is.

Illetékmentes akciót hirdetett meg a Green Travel a május elsejei hétvégére.

Újabb két repülős úti cél közül választhatnak a Debrecen környéki utazók. 

A Green Travel szezonnyitó katalógus-bemutató partnerpartiját szokás szerint a budavári Hilton Hotel Budapestben rendezte meg az elmúlt hétvégén. A rendezvényen elhangzott, hogy tavaly a Green Travel szállította a legtöbb charterutast Magyarországról.

Január 25-27. között, reggel 9.00 órától Előfoglalási Napokat rendez a miskolci Szerviz Iroda Utazási Központ.

Nagy sikerű exkluzív ügyfélestet tartott a minap a Globus Travel Miskolcon törzsutasai számára.

180 fővel a fedélzetén indult el a PartyJárat Törökországba, hogy a szezon végi fáradtságot hatalmas partikkal és némi munkával megfűszerezve pihenjék ki.

Nagy visszhangot keltett tegnapi hírünk, amelyben a Green Travel tervezett törökországi bulijáratáról írtunk. Olvasóink segítségével összegyűjtöttük az elmúlt évtizedek legemlékezetesebb partirepüléseit. 

A Green Travel 180, a szakmában dolgozó szakembert visz el Törökország egyik ötcsillagos luxusszállodájába, hogy egy hatalmas partyval pihenjék ki a szezont, és megmutassák, mire készülnek 2016-ban.

A nemzetközi helyzet fokozódott, nem jöttek az oroszok.

Június 17-től kezdve 11 járatpár fordult meg Sármellék és a török Riviéra között.

Az ok: a cég beutaztatási üzletágának rohamos fejlődése.

A napokban ért véget a Green Travel idei első tanulmányútja: Észak-Cipruson jártak az iroda viszonteladó partnerei. 

hirdetés
hirdetés