hirdetés
hirdetés

Vasárnap este kikerült a szakmai fotópályázat Facebook-oldalára a végeredmény, amit mi is megosztunk a Turizmus Online látogatóival. 

A 2021 április 1-én megtörtént üzemeltetőváltás kapcsán a budapesti 234 szobás 4 csillagos szállodában, a Courtyard by Marriott Budapest City Center élén változás történt.

A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége (MSZÉSZ) a következő közleményt juttatta el  szerkesztőségünkbe.

Selim Ölmez csatlakozik a Matild Palace, a Luxury Collection Hotel, Budapest marketing igazgatójaként.

Nem is egy, hanem mindjárt kettő: egyik Prágában, a másik nálunk, Budapesten.

hirdetés

Hamarosan ismét nyithatnak a világban mindenütt a szállodák, a közelgő jó hír kapcsán szervezett nemzetközi online sajtótájékoztatót a Marriott International, amelyen mi is részt vettünk.

A Szallas.hu és az Ipsos legújabb, reprezentatív  felmérése szerint.

Sófalvi Rita lett a Matild Palace, a Luxury Collection Hotel, Budapest rooms operations igazgatója.

Mert három exkluzív szálloda, a Four Seasons Resort Maui, a Fairmont Kea Lani és a Wailea Resort Andaz Maui nyitotta meg kapuit a gazdátlan négylábúak előtt.

Sorozatunkban azokba a házakba engednek az ott lévők bepillantást, ahová ma is érkezhet, ahol most is megszállhat a vendég.

hirdetés

Ingyenes marketing tudásforrás a turisztikai szakmának.

Marika blogja  // 

Magyarország egyetlen olyan étterme a szekszárdi Ízlelő, ahol a konyhán és a vendégtérben is kizárólag sérültek dolgoznak. Egyikük, a kerekesszékes felszolgáló, Kecskeméti Marika mutatja be mindennapjaikat.

Travellina  // 
Fotók és útleírások a világ minden szegletéből. Utazási fortélyok, gasztroélmények, UNESCO világörökség ismertetők és hazai programajánlók.
Fotelkalandor  // 

A világ nem körülöttünk forog. Ha magunkból kiindulva akarjuk megérteni, sem megunkat, sem a világot nem értjük. Próbáljuk meg fordítva.

Turisztikai adatbázisok

hirdetés