hirdetés
hirdetés
hirdetés

90 százalékkal esett vissza a forgalma idén.

1,8 milliárd eurónyi.

Új egzotikus úticélokkal és kibővített kapacitással készül a télre az IBUSZ. Óriási a kereslet az egzotikus és a hajós utak iránt.

Jakutföldtől Izraelen át Pápua Új-Guineáig válogathatnak az egzotikus utakra vágyók az új úticélok közül az 1000 Út Utazási Iroda frissen bemutatott 2019/2020-as egzotikus katalógusából.

hirdetés

Pénteken több mint száz magyar rekedt Tunéziában egy repülőgép műszaki hibája miatt. Időközben már a második csoport is hazaérkezett.

2019 februárjában második alkalommal adja át a Magyar Utazási Irodák Szövetsége a legjobb szolgáltatóknak járó díjakat egy MUISZ vacsora keretében.

hirdetés

További híreink

A COVID19 hatása az idegenvezetők helyzetére.

Van, aki pénzt, és van, aki utalványt kap, de kötbér is lehet a vége. Összefoglaló pillanatnyi helyzetkép hazai utazási irodákról.

1,8 milliárd eurós hitelt kap a TUI a koronavírus okozta gazdasági kihívások áthidalására.

Mert meggyőződésük, hogy idehaza is szükség van az utazási irodákra a turizmus újraindításához.

A Turizmusfejlesztők és Tanácsadók Szövetsége (TUTSZ) felmérést készített a koronavírus helyzet kapcsán a hazai turisztikai vállalkozók körében. Ebből közlünk most részleteket.

A visszatérítési szabályok változtatásáról fontos információk a hazai utazási irodák részére.

Ökölbox, puszi, pacsi. Az Utazás Kiállításon a különös üdvözlésformák közepette a MUISZ elnökét kérdeztük a legaktuálisabb témáról.

Ez derült ki azokból az impozáns számokból, amelyeket idei nyár/őszi katalógusbemutatójukon hallottunk.

Hallhattuk a MUISZ Székesfehérvárra kihelyezett közgyűlésén az egyik első felszólalótól, Könnyid Lászlótól, a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) vezérigazgató-helyettesétől.

Molnár Judit szerint akár rendeletmódosításra sem lenne szükség ahhoz, hogy minden hazai utazási iroda csatlakozzon egy kezdeményezéshez.

Kínaiak mentik meg a világ legrégebbi utazási irodáját.

Csoportos hajóutak is indulnak. 

Valentínyi Katalin váltja Hardy Mihályt a kommunikásciós vezetői poszton, és ő felel majd a kormányzati kapcsolatok irányításáért is.

... a 45-et a MUISZ (Magyar Utazási Irodák Szövetsége).

Vajon melyik közülük a kakukktojás? A MUISZ 45. Közgyűlésének beleki programjának zárónapjáról szóló beszámolónkból ez is kiderül.

MUISZ Közgyűlés  több mint ötven hazai iroda, közel száz szakmai jelentkező részvételével május 13-án a törökországi Belekben, a Földközi-tenger partján.

Május 6-ig jelentkezhetnek a szálláshelyek, vendéglátóegységek, fürdők, illetve egyéb turisztikai szolgáltatók és attrakciók.

(X)

 

A Város ez esetben Esztergom - így nevezi a Duna-menti települést az alpolgármester. Újdonságokról, fejlesztésekről, nagyszabású tervekről hallhattunk a MUISZ programja keretében.

Az ünnepélyes esti program helyszíne is a díjazottak közt szerepelt.

Gondoltak egy merészet: az aktív kikapcsolódás, kalandok, élményhegyek állnak a csütörtökön kezdődő, négy napos Utazás Kiállítás fókuszában.

hirdetés
Vajon lesznek fennakadások a turizmusban az idei főszezonban?
hirdetés

Turisztikai adatbázisok