hirdetés
hirdetés

Január 26-tól 29-ig Tunéziában tartja katalógusbemutatóját a Kartago Tours, ahol a legtöbbet értékesítő viszonteladó partnereit látja vendégül, hogy közösen köszöntsék a 2017-es szezont.

Tovább csökkent a charteres utazásszervezők száma idén, és bár egyelőre óvatosak az utazási irodák, bizakodón néznek a szezon elé, a kereslet növekedése esetén pedig készek emelni kauciójuk összegén.

hirdetés

Véget ért a tanév és indul a nyári utazási főszezon, ennek apropóján megnéztük, hová repülnek az idén nyáron charterjáratok Magyarországról.

Szigeti Ferenc, a Karthago együttes vezetője még akkor is ragaszkodik az észak-afrikai ősi város nevéhez, ha épp kikapcsolódni készül.

hirdetés

További híreink

Tovább bővült a Kartago Tours 2017-es nyári kínálata, több desztinációban is új szállások kerültek be az árualapba.

Egyiptomba idén várhatóan legfeljebb négymillió turista érkezik, kevesebb mint fele a tavalyinak, Magyarországról is kevesebb vendég jön - mondta Mohamed Ahmed, az egyik legnagyobb egyiptomi utazási iroda, a Travel Ways-Egypt hurghadai térségének vezetője.

Egy hetes egyiptomi tanulmányútra invitált a Kartago Tours egy újságírókból és partnerirodák képviselőiből álló 30 fős csoportot. A programok lebonyolítását és az utazást a kairói székhelyű Travel Ways Egypt Utazási Iroda szolgáltatásai és munkatársai garantálták, a csoportot két kiváló magyar idegenvezető kísérte.

Közel telt házzal száll fel május 20-án Budapesten a Kartago Tours és a Taurus Reisen közös tunéziai charterjárata.

- üzeni első külföldi közgyűléséről, Tunéziából a MUISZ, Magyar Utazási Irodák Szövetsége.

Áprilisban Tunéziában találkozhatnak a Magyar Utazási Irodák Szövetségének tagjai, a MUISZ ugyanis ott tartja soron következő közgyűlését.

Dicső 2015, ígéretes 2016 a Budapest Aiportnál; sajtóreggelin Jost Lammers vezérigazgatónál.

Optimista katalógusbemutató az idén 20 éves Kartago Tours 2016-os nyári árualapjáról.

A Kartago Tours bejelentette, hogy online rendszerükben és az XML-ben megnyitották a 2016-os nyári kínálatuk értékesítését. Az év végéig fantasztikus előfoglalási árakon érhetők el a jövő évi üdülések. A 2016 nyári katalógus várhatóan 2016 januárjában jelenik meg.

Október 31-én, 224 utassal a fedélzetén zuhant le az orosz Metrojet légitársaság gépe a Sínai-félszigeten. Az esetet követően több ország leállította járatait a térségbe. Hazánk nem változtat Egyiptom biztonsági besorolásán. Vasárnap megérkezett Budapestre a szezon utolsó charterjárata Sharm el-Sheikh-ből, Hurghadára és Kairóba továbbra is közlekednek járatok.

Többek között Egyiptomba, a Zöld-foki szigetekre és az Egyesült Arab Emírségekbe.

Kalandok a török Riviérán

A Kartago Tours a vasárnaponként közlekedő törökországi charterjáratra is vásárolt helyeket, valamint extra jutalékkal ösztönzi partnereit a szezon hátralévő részében.

Több ezer rendőrt vezényeltek Tunéziában az üdülőhelyekre a Sousse-i merénylet után, az utazásszervezőknek pedig támogatást fizetnek a repülőgépeken üresen maradt helyek után. 

hirdetés
hirdetés

Turisztikai adatbázisok