hirdetés
hirdetés

Határozatlan idejű sztrájkot kezdhet a magyar légiforgalmi irányítókat tömörítő szakszervezet – értesült a Magyar Nemzet.

Az elemzői várakozásokat is felülmúlva nyereséget produkált két légitársaság az USA-ban, de hamarosan az Egyesült Államok többi légicége is hasonló eredményt érhet el.

hirdetés

Az Airline Ratings a különböző légitársaságokat számos szempont alapján értékelte, beleértve a biztonságot és az innovációt.

A KLM Holland Királyi Légitársaság tovább bővíti járatai számát, a Karib-térségben és Dél-Amerikában a 2021/22-es téli menetrendi időszakban 17 célállomás lesz elérhető.

A MÁV-Start a 4. helyezést érte el az Európai Kerékpáros Szövetség (European Cyclist Federation) 2020-as, egész Európát átfogó vizsgálatában.

Repülőtéri dolgozókat azonosítottak fertőzöttként.

Egy kutatás szerint az utasok többsége egészségügyi szempontból megbízhatónak tartja a repülést, még a maszkviselést is támogatják, de a nem egységes szabályok sok fejtörést okoznak.

Tovább dübörög a légi áruszállítás a budapesti repülőtéren: a Budapest Airport 2021 első hat hónapjában 86 798 tonna légi árut kezelt, ezzel a repülőtér valaha volt legerősebb félévét zárta.

Október 12-én nyitja meg az Európai Bizottság azt a kéthetes pályázati időszakot, amely során ismét ingyenes InterRail-bérletekre jelentkezhetnek az európai, köztük a magyar tizennyolcéves fiatalok.

A következő hónapokban 503 új buszt állít forgalomba a Volánbusz.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!