hirdetés
hirdetés

Több mint 150 járatát törölte egy informatikai hibára hivatkozva a légitársaság, ráadásul pont egy olyan napon, amely a közelgő ünnepi hétvége miatt a légi közlekedés egyik legforgalmasabb napjának ígérkezett.

FRISSÍTVE Jó hír, hogy a Wizz Air szakértőit olvasóink között tudhatjuk. Ők küldték a következő közleményt, reagálva 2023. május 23-án megjelent írásunkra.

hirdetés

A Liszt Ferenc repülőtéren több mint 1,2 millió utast fogadtak 2023 ötödik hónapjában, ez 11,7 százalékkal marad el a járvány előttitől, a tavalyi azonos időszakhoz képest.

Mint ezzel kapcsolatban megállapították, nettó nyereségük a 2023-2024-es üzleti évben 350 és 450 millió euró között alakulhat az előző évi 535 millió eurós veszteséget követően.

A látásviszonyok korlátozottsága miatt átmenetileg leállították a légiforgalmat New York két repülőtere irányába. 

Az összes érintett iparág tevékeny összefogásával, összehangolt politikai támogatással és a megfelelő finanszírozás biztosításával érhető csak el a légiközlekedés szén-dioxid kibocsátásának nullára csökkentése 2050-re.

A bécsi és római járatok újraindítását követően közvetlen járat indul Tajpejból Prágába, a legmodernebb Airbus 350-sel, július 18-tól, heti két alkalommal.

Elhagyta a sanghaji hajógyári dokkot Kína első hazai építésű óceánjáró üdülőhajója kedden.

Az utazási korlátozások feloldását követően jelentősen emelkedett a rendbontó utasok által elkövetett, akár fizikai atrocitással is járó incidensek száma.

Jelentős a fellendülés a Covid-évekhez képest, de a nyereségességi szint továbbra is nagyon alacsony. El sem hinnénk, mennyit keresnek utasonként.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!