hirdetés
hirdetés
hirdetés

Ugyanis fertőzéshullámot indított el Münchenben.

Ugyanis III. Károly portréja szerepel már rajta, amely majd minden brit pénzérmén ezentúl ott található.

És ezzel helyreállt az 500 ével ezelőtti eszményi állapot.

Zakar Jozefet nevezték ki a szlovákiai Invia sk. élére.

hirdetés

A 15 percesnek is hívott városban mindent el lehet majd érni gyalog vagy kerékpárral 15 percen belül, az ide költöző cégeket pedig 5g és a legmodernebb IoT technológiai megoldások várják.

A világon elsőként a bécsi közlekedési vállalat, a Wiener Linien kínál jelnyelven valós idejű utazási infomációkat siket és nagyothalló utasainak. Most zajlik a teszt időszak.

hirdetés

További híreink

Romániában 13,3 százalékkal, 16,686 millióra nőtt a vendégéjszakák száma az idei első nyolc hónapban a tavalyi év azonos időszakához képest.

A szálláshely-szolgáltatók esetében 20 százalék körüli, míg a sípályák üzemeltetőinél legalább 10 százalékos emelésre lehet az idei szezonban számítani a tavalyi időszakhoz képest.

Októberben nyitják meg hivatalosan az Erdélyt északkeletről délnyugatra átszelő, gyalogosan, lóháton vagy kerékpárral bejárható 1400 kilométeres Via Transilvanica turistaútvonalat.

A lakosság közel fel már nem tud már pénzt félretenni a rendkívüli áremelkedés, például a megnövekedett rezsi miatt Németországban, amely hazánk egyik legfontosabb turisztikai küldőpiaca.

Nekimegy azoknak a légitársaságoknak és online utazási cégeknek a Biden-kormány, amelyek utasaik számára megtévesztő árfeltüntetési gyakorlatot alkalmaznak.

A kedden megszavazott jogszabály szerint a nemzeti virág népszerűsítése és megünneplése érdekében ezentúl évente rendeznek országos fesztivált keleti szomszédunknál.

A Statistik Austria frissen publikált jelentés szerint az osztrákok utazási intenzitása az idei év első felében már meghaladta a járványidőszak előtti szintet.

Ezen a nyáron Németország elvesztette még megmaradt gleccserei egyikét, a Schneeferner déli ágát.

Visszaesett a látogatók száma a müncheni Oktoberfesten a koronavírus-járvány előtti időkhöz képest, de a bűncselekmények száma is csökkent a világhírű sörfesztivál félidős mérlege szerint.

A magyar beutazás számára fontos küldőpiacnak tekintett ország lakosai alaposan meghúzzák a nadrágszíjat.

Tizenegy éven át tartott a felújítása.

Közel ötezer saját festményét égeti el egy elszánt brit művész a londoni Newport Street Galleryben.

Oroszországi patkósdenevérekben olyan vírust fedezett fel egy kutatócsoport, amely a koronavírushoz hasonlóan képes megfertőzni az embert. Khosta-2 lett a neve.

A finn külügyminisztérium közlése szerint „nemzeti megoldást" dolgoznak ki arra, hogy tovább korlátozzák, esetleg teljesen megakadályozzák „orosz turisták" átutazását Finnországon.

Megnyílt szerdán a látogatók számára az 1410-es grünwaldi csata nagyszabású, multimediális múzeuma az északkelet-lengyelországi Stebark községben.

Önálló jogalanyi státuszt kapott Európa legnagyobb sós vizű lagúnája, a délkelet-spanyolországi Mar Menor a spanyol parlament szerdai döntésével.

A legtöbb munkavállalóra a légi közlekedésben, a vendéglátásban és az egészségügyben lenne szükség.

Szerdán villámgyorsan elkapkodták az Oroszországból induló egyirányú repülőjegyeket, miután reggel Vlagyimir Putyin elnök elrendelte 300 ezer tartalékos katona azonnali behívását.

Belgium fővárosa, a város legnagyobb klinikájával együttműködve, egy kísérleti projektet dolgozott ki, amely lehetővé teszi, hogy az orvosi recepttel érkező betegek ingyen látogathassák a múzeumokat.

Jó hangulatú MUISZ study a szomszédban.

hirdetés
Érintik az Ön vállalkozását az elszabaduló energiaköltségek?
hirdetés

Turisztikai adatbázisok