hirdetés
hirdetés

Két katalógusban jelentette meg 2017-es ajánlatait az OTP Travel. Az idei kínálat fókuszában Izrael, az USA, a csoportos hajóutak és újdonságként prémium afrikai körutazások szerepelnek – emelte ki Mikola György marketingvezető.

2016. december 1-jétől Gyenizse Dorottya az OTP Travel újonnan létrehozott beutaztatási és belföldi üzletágát vezeti.

hirdetés

Kulturális körutakat, csoportos hajóutakat és egyéni programokat is kínál az idén télen az OTP Travel, amely hamarosan országos road-show-ra indul. 

Az utasok körében eddig is népszerű hajós utak és körutazások mellett számos újdonsággal készül az OTP Travel a következő szezonra.

hirdetés

További híreink

Új kommunikációs versenyt indít a Turizmus Trend társlapja, a Kreatív. Üzleti marketingmegoldások nevezéseit várjuk.

A Szamos Kossuth téri kávézója adott otthont június 15-én az immár hatodik alkalommal megrendezett Business Excellence díjátadó gálának, amelyen az üzleti turizmus 18 legkiválóbb szolgáltatóját díjazták.

Bakó Balázs ezentúl az OTP Travel Beutaztatási Üzletágának értékesítési tevékenységét koordinálja, eddigi feladatkörét Lázár Gergely veszi át.

Április 5-étől közös roadshow-t szervez az OTP Travel és a Qatar Airways, melynek során országszerte hat különböző helyszínen számolnak be mind az utazásszervező, mind a légitársaság kínálatáról, újdonságairól.

Április 1-jén, péntek délután ünnepélyes keretek között vehették át elismeréseiket a 2016-os Iránytű turisztikai kommunikációs verseny díjazottjai a Kazimir Bisztróban.

Az utazásszervező csapatát új kiutaztatási üzletágvezető erősíti.

Számos kiváló alkotást talált a szakmai zsűri a kommunikációs versenyre beadott pályaművek között.

A GVH engedélyezte a fúziót.

Bemutatta az OTP Travel 2016-os téli-tavaszi árualapját. 

November 23-án indul az OTP Travel és az AVIAREPS közös roadshow-ja, melynek során – többek között – számos légitársaságot és az utazásszervező 2015-16-os téli árualapját is megismerhetik a résztvevők.

Utazási irodai körökben nemrég kapott szárnyra a hír, miszerint az egyik utazásközvetítőt közel két évvel ezelőtt egy dominikai nyaralás után beperelte az egyik utasa, miután elégedetlenségének adott hangot elsősorban a szállodával kapcsolatban. Az utas a hosszú huzavonát követően azonban végül elveszítette a pert.

A Central Médiacsoport az OTP Banknak és a PortfoLion Regionális Magántőke Alapnak adta el a Szállás.hu oldalt.

A MUISZ tagjai a piaci árhoz képest 50%-os kedvezménnyel vehettek részt egy hatórás Prezi képzésen a Prezimagyarul Kft.-vel kötött megállapodásuk alapján, melyhez a termet az OTP Travel biztosította.

A tavasz és az ősz a városlátogató programok és a kulturális körutazások szempontjából ideális időszak. Cikkünkben az idei szezon legfontosabb újdonságait gyűjtöttük össze specialista utazásszervezők segítségével. A körutas piac még a válság évei alatt is stabil maradt, most pedig, hogy a fellendülés jelei mutatkoznak a kiutazásban, ezen a területen is bizakodás érezhető.

- szögezte le Váradi János az UP egyéves budapesti évfordulóján.

Idén is kiváló alkotásokat talált a szakmai zsűri a kommunikációs versenyre beadott pályaművek között.

 

Módosította az állam nemzetközi utazásaira kötött 2 éves keretszerződést a Közbeszerzési és Ellátási Főigazgatóság (KEF). Az időtartamát április 10-ig meghosszabbította, a rendelkezésre álló keretösszeget 8,4 milliárd forintról 8,65 milliárd forintra növelte.

A legfrissebb adatok szerint enyhén csökkent Magyarországon az utazásszervezői tevékenységet folytató és vagyoni biztosítékkal rendelkező utazási vállalkozók száma, ugyanakkor az irodák összességében növelték a jövő évre érvényes vagyoni biztosítékuk összegét, amiből arra következtethetünk, hogy bizakodóan ítélik meg az utazási piac várható alakulását.

hirdetés
hirdetés

Turisztikai adatbázisok