hirdetés
hirdetés

Az idei szezonban öt charterjáratot indít Budapestről a török riviérára a Sun & Fun Holidays, de lesz egy járatuk Debrecenből is Antalyára, ugyanakkor egy másik lánc Dalaman érintésével Észak-Ciprusra közlekedik. Az iroda árualapját bővítette a görög szigeteken és Bulgáriában, a kínálatban újdonság Korfu.

A Sun & Fun Holidays és a Last Call Travel a 2017-es árualapját e heti katalógusbemutatóján ismerteti mintegy 300 utazásközvetítő partnerének, immár hagyományosan a budapesti Duna parton fekvő Marriott szállodában.

hirdetés

Tovább csökkent a charteres utazásszervezők száma idén, és bár egyelőre óvatosak az utazási irodák, bizakodón néznek a szezon elé, a kereslet növekedése esetén pedig készek emelni kauciójuk összegén.

Számtalan újdonsággal készül a 2017-es nyári szezonra a Sun&Fun Holidays, amely a télen dubaji körutazást, egyiptomi üdülést és törökországi szilvesztert is kínál.

hirdetés

További híreink

A nagy érdeklődésre és a magas telítettségre való tekintettel új chartergépet állított be a Sun&Fun Holidays a Budapest-Antalya útvonalon június12-től.

Az utóbbi néhány hétben megugrott a törökországi foglalások száma a legnagyobb küldőpiacnak számító Németországban, és hasonló trendről számoltak be a hazai utazásszervezők is.

Január 25-27. között, reggel 9.00 órától Előfoglalási Napokat rendez a miskolci Szerviz Iroda Utazási Központ.

Optimista katalógusbemutató az idén 20 éves Kartago Tours 2016-os nyári árualapjáról.

Az utazásszervező 30%-os növekedéssel számol az idei évben.

Több ezer rendőrt vezényeltek Tunéziában az üdülőhelyekre a Sousse-i merénylet után, az utazásszervezőknek pedig támogatást fizetnek a repülőgépeken üresen maradt helyek után. 

Ismét bővíti törökországi charterkapacitását a Sun&Fun Holidays a 2015-ös szezonban.

A tunéziai utakat szervező irodák az utazási szerződés szerint járnak el visszamondás esetén, a részvételi díjat akkor fizetik vissza, ha nem indul charterjárat az adott úti célra.

Szeptembertől új partnerkapcsolati munkatársat nevezett ki az utazásszervező. 

Október elsejétől új munkatárs erősíti a Sun&Fun Holidays csapatát. 

A Sun & Fun Holidays utazási iroda júniustól észak-afrikai és török úti célokat, télen pedig Dubait programozza.

hirdetés
hirdetés

Turisztikai adatbázisok