hirdetés
hirdetés

Nagyszabású partnerpartit rendezett a hétvégén a Taurus Reisen, amelyen bemutatkozott az utazásszervező új ügyvezetője, Sami Ben Azaiez, aki az év eleje óta irányítja a magyarországi irodát.

Az utazásszervezőnek idén Djerbára is lesz egy charterjárata.

hirdetés

Tovább csökkent a charteres utazásszervezők száma idén, és bár egyelőre óvatosak az utazási irodák, bizakodón néznek a szezon elé, a kereslet növekedése esetén pedig készek emelni kauciójuk összegén.

Hét év után távozik a Taurus Reisen magyarországi irodájának éléről Haythem Jamel. Utódja a vállalatcsoport egy másik cégétől érkezik Budapestre. 

hirdetés

További híreink

Bizakodással tekintenek az idei évre a turisztikai szakemberek Tunéziában: az országban jó ideje nyugalom és béke honol, hisznek abban, hogy a turisták újra jelentős számban pihennek majd náluk. A vendégeket új termékekkel, például a különleges helyi gasztronómiával igyekeznek magukhoz csábítani.

Közel telt házzal száll fel május 20-án Budapesten a Kartago Tours és a Taurus Reisen közös tunéziai charterjárata.

Hat ország tíz üdülőövezetébe utazhatnak idén az érdeklődők a Taurus Reisen szervezésében. Két lánc indul el májusban, a többi júniustól közlekedik.

- üzeni első külföldi közgyűléséről, Tunéziából a MUISZ, Magyar Utazási Irodák Szövetsége.

Nagy sikerű exkluzív ügyfélestet tartott a minap a Globus Travel Miskolcon törzsutasai számára.

Több ezer rendőrt vezényeltek Tunéziában az üdülőhelyekre a Sousse-i merénylet után, az utazásszervezőknek pedig támogatást fizetnek a repülőgépeken üresen maradt helyek után. 

A tunéziai események nyomán a Taurus Reisen is módosította üzletpolitikáját.

Május 17-én érkezett haza Törökországból a Taurus Reisen utazási iroda study-túra csoportja.

A Taurus Reisen Utazási Iroda szakmai tanulmányúton mutatta be partnereinek krétai katalógusát májusban.

A sikeres tavalyi év után idén ismét 30 közvetítő partnert vitt a Taurus Reisen egyiptomi tanulmányútjára. Az egyhetes study tour során a legnépszerűbb szállodák megtekintése mellett jutott idő Egyiptom felfedezésére is.

Számos, már bevált úti cél mellett idén először Rodosz szigetén is nyaralhatnak a Taurus Reisen utasai. Az utazásszervező a legjobb szállodáit idei katalógusában luxuskategóriába sorolta, emellett az online foglalási rendszerében is bevezetett néhány újdonságot.

Két kényelmi szolgáltatást kapnak jövőre ingyenesen Ferihegyen a Taurus Reisennek azon utasai, akik idén december 31-ig lefoglalják 2015. évi, budapesti indulású nyaralásukat – közölte lapunkkal az utazásszervező. 

Június 17-én kiváló töltéssel elindult a Taurus Reisen első charterjárata Debrecenből a tunéziai Monastirba. 

Nem riadnak vissza a magyarok az új úti céltól, jól fogynak a helyek az észak-ciprusi charterjáraton.

A Taurus Reisen több mint harminc viszonteladó munkatársa ismerkedett a múlt héten az egyiptomi Hurghadában az utazási iroda kínálatában lévő szállodákkal.

Azaz a Ciprusi Török Köztársaságba? Elképzelhető.

300 millió forintos vagyoni biztosítékot igazolt 2014-re a Taurus Reisen – közölte lapunkkal az utazásszervező.

Az erősen szegmentált magyar utazási piacon igazi üde színfoltot jelent a Taurus Reisen. Sokan Tunézia-specialistaként könyvelik el, pedig kínálata már túlmutat az észak-afrikai országon. 

Ha megfelelő lesz az érdeklődés, egész télen közlekedhet a Taurus Reisen tunéziai charterlánca – közölte az utazásszervező.

A hazai touroperátorokat kérdeztük meg arról, hogy hogyan változik a charterpiac a Best Reisen leállásával.

hirdetés
hirdetés

Turisztikai adatbázisok