hirdetés
hirdetés
hirdetés

A Terra Reisen 2015. október 31-i hatállyal teljesen a TUI Deutschland márkájává válik, és mint önálló utazásszervező megszűnik működni.

A Terra Reisen 2013/14-es, téli magyar nyelvű katalógusának bemutatóját 2013. október 6-7-én Etyeken tartották.

Versenyt hirdetett a Terra Reisen partnerirodái részére: a legjobb eredményt elérők egy tanulmányúton vehettek részt a horvátországi Kvarner-öbölben, május elején. A résztvevők köre lefedte az egész országot: Szentestől Szentgotthárdig és Pécstől Győrig.

Mondai téma köré építette a nyári árualapot ismertető prezentációját Csákány Csaba, a Terra Reisen igazgatója.

hirdetés

A TUI Magyarország Kft. bécsi kirándulásra invitálta franchise partnereit.

Október 4-én a Gerbeaud Cukrászda Átrium termében megtartotta 2012-es téli katalógusbemutatóját a TUI csoport.  

hirdetés

További híreink

32 ezer utas választotta idén nyáron a Terra Reisen útjait, ami 10%-os visszaesést jelent a tavalyihoz képest.

Szezonnyitó üzleti találkozóra hívta legfontosabb partnereit Miskolcra a Globus Travel.

Az Orfeum Music Clubban tartotta 2012-es, nyári katalógus bemutatóját a Guletet és a Terra Reisent is magában foglaló World of TUI.

A további mínuszokat megelőzendő intenzív karcsúsításba kezd a világ legrégebbi utazási ügynöksége.

...arra az esetre, ha Görögország kilépne az eurózónából.

Szeptemberben az idei nemzetközi „UK Songwriting Contest” tehetségkutató verseny középdöntőjébe választották azt a dalt, amelynek szerzője Andreas Hamorszky, a TUI Magyarország ügyvezetője.

Biztosítással válthatják ki a bankgaranciát a TUI viszonteladó partnerei, miután a QBE Atlasz biztosító egy speciális terméket dolgozott ki számukra.

Épp hogy csak véget ért a nyár, máris egymás után mutatják be téli katalógusaikat a kiutaztatók. Cikkünkben igyekeztünk összefoglalni a nyári tapasztalatokat és a várható téli kínálatot.

Szeptember 17-én Siófokon tartották a Terra Reisen és a World of TUI közös, 2011/12-es téli katalógusbemutatóját.

Pesszimistán néz a téli szezon elé a Terra Reisen, amely idén a tavalyi téli szezon eredményeit reméli elérni.

Január 8-10 között, Lackenhofban, Ausztriában került megrendezésre a Terra Reisen 2011-es katalógus-bemutatója.

A 84 oldalas idei téli katalógusban a Terra idén először adta ki teljes terjedelemben az osztrák katalógus magyar nyelvű fordítását.

Múlt hét végén találkozott kiemelt partnereivel és a TUI utazási központokkal az utazásszervezési tevékenységét megszüntető Magyar TUI Kft.

Gyerő Krisztina a Magyar TUI Kft. cégvezetője megerősítette a Napi Turizmus érdeklődésére a szerdán napvilágot látott hírt, mely szerint a Magyar TUI Kft. felhagy az utazásszervezéssel.

Lapzártánk után nem megerősített forrásból úgy értesültünk, hogy 2010.10.31-i dátummal a Magyar TUI Kft. megszünteti utazásszervezői tevékenységét.

November 29. és december 1. között, egy három napos rendezvénysorozat keretében kerültek bemutatásra a Terra Reisen német nyelvű 2010-es nyári katalógusai Ausztriában, a World of TUI-hoz tartozó Dorfhotel Schönleitn-ben.

A Magyar TUI a normafai Budai Sport Hotelben mutatta be partnereinek az egyéni autós üzletágának termékeit felölelő Terra Reisen idei nyári katalógusait. A szombat délutáni prezentációkat éjszakába nyúló könnyed, szórakoztató programok követték.

December 5. és 10. között rendezték meg Loipersdorfban a 23. Terra Napok elnevezésű workshopot, amely a Budapestre és a hazai vidéki wellness szállodákba is utaztató egyik legnagyobb osztrák touroperátor, a Terra Reisen munkatársainak továbbképzése volt.

Előző számunkban, az utazásszervezők téli árualapját ismertető cikksorozatunk első részében elsősorban a charteres kínálattal foglalkoztunk. Most igyekeztünk a síajánlatokból ízelítőt nyújtani, de beszámolunk az elmúlt hónapban tartott katalógusbemutatókról is.

Nem újdonság, hogy a globalizáció a gazdaság minden területén tetten érhető. A vállalati felvásárlások és egyesülések a turizmust sem kerülik el, gondoljunk csak a KLM–Air France fúzióra vagy a nagy szállodaláncok nemzetközi terjeszkedésére. Az európai tour-operátorok körében több jelentős fúzió is történt az utóbbi időben. Legtöbbször a költségcsökkentés, a hatékonyabb működés és a nagyobb nyereség elérése szolgál magyarázatul az összeolvadásokra.
hirdetés
Ha balatoni vendéglője vagy szálláshelye van, milyen várakozásokkal néz az őszi szezon elé?
hirdetés

Turisztikai adatbázisok