hirdetés
hirdetés

Több mint egymilliárd forint értékű beruházással termáltavat hoznak létre és gyerekeknek fedett élményfürdőt alakítanak ki Zakaroson.

Közel 600 millió forintos beruházással alakítják át a zalakarosi gyógyfürdő legrégebbi fedett részlegét és épül fedett élményfürdő a gyerekeknek.

A Zalakarosi Turisztikai Egyesület lengyel kiutaztatóknak tartott prezentációt a múlt hét folyamán.

500 000 eurós beruházás Zalakaroson.

hirdetés

Mintegy 2,6 milliárd forintból indulnak turisztikai fejlesztések a megyében.

Karácsonyozás hotelszobában, pezsgőbontás fürdőruhában?

A szállodák a szilveszteri programokkal elsősorban a 45-55 éves korosztályt célozzák meg - közölte az egyik szállodavezető.

Azt mindenki érzi, hogy a nemzeti értékek és a hungarikumok szoros kapcsolatban kell, hogy álljanak az országimázzsal, mégis sok fogalom nem evidens még a turizmus gyakorló szakemberei előtt sem.

hirdetés

További híreink

A balatoni üdülőkörzetben megvalósuló turisztikai látványosságok és szolgáltatások fejlesztésére kiírt pályázaton 11 zalai nyertes összesen mintegy 2,6 milliárd forint támogatáshoz jutott.

2,5 milliárd forintos támogatásból fantasztikus fejlesztések indulnak Zala megyében, elsősorban Keszthely térségében és Zalakaros környezetében.

A gyermekkori reumás megbetegedések, azok kezelésének lehetőségei és az ezzel kapcsolatos szakmai eszmecsere állt a középpontjában a második alkalommal megrendezett Karosi Gyermek reumatológiai Napoknak. 

hirdetés
hirdetés

Turisztikai adatbázisok